• Nu när Sollan flyttat ut

  kalajoki, summer, 2016, beach, outfit, sandraemilia shorts

  kalajoki, summer, 2016, beach, outfit, sandraemilia hat

  kalajoki, summer, 2016, beach, outfit, sandraemilia shorts, braid

  kalajoki, summer, 2016, beach, outfit, sandraemilia

  Hej och glad måndag på er! Jag är i Vasa just nu och har en ledig dag från Voga och Code (wow måste vara första gången denna sommar, haha, inte för att jag egentligen kan klaga över det, jag älskar att ha fullt upp 😉 ). Så idag har jag startat min dag med en lååång TO DO list… Även fast jag skulle ha kunnat ta sovmorgon idag så valde jag att stiga upp med Jona klockan 7. Och sen dess har jag avklarat punkterna på min lista. När jag startade hade jag 16 (!!!) punkter med saker som skulle göras och nu har jag “bara” sju kvar. Självklart insåg jag att jag inte hinner med allt men jag har ändå kommit väldigt långt. En av mina to do saker var att städa Sollans rum, eller VOGA kontoret som det är nuförtiden 😉 Sollan har flyttat ut (äntligen, haha) och nu ska vi göra hans rum till ett kontor! Självklart har det varit kul att ha Sollan som inneboende men jag har verkligen märkt att jag är en person som behöver väldigt mycket utrymme och tystnad runtom mig. Och att leva 3 (4 när Sollans flickvän Carolina har varit här) är inte möjligt för mig, jag blir allt för stressad av det. Så för vår vänskaps skull så är jag glad att han valt att flytta tillsammans med Carolina. Förstå mig rätt nu jag gillar Carolina och tycker att hon är det bästa som hänt Sollan men jag blir verkligen riktigt sur och tvär när jag inte får vara ensam hemma, haha. Så nu ser jag fram emot en höst där vi kan besöka dem och de oss, men jag får vakna upp ensam i lägenheten, hehe. Med Jona såklart men han är alltid så tyst så han stör jag mig aldrig på, haha.

  Så idag har jag planerat en shoppinglista tills vi ska till Ikea på lördag. På vad vi behöver till vårt nya kontor. Så när det är klart får ni ta och boka in en tjänst tillsammans med mig så att ni kan besöka mig här på VOGA kontoret 😉

  Ja och förresten håller jag idag på och filmar in en follow me around video så kika in här imorgon så får ni se mera om kontoret och hur det ska bli 🙂


  Hello and Happy Monday to you! I’m in Vasa right now having a day off from both Voga and Code (wow must be the first time that have happend this summer, haha, not that I really want to complain, I love that! 😉 ). So today I started my day by doing a looong list of TO DO things… Even though I could have slept in today I chose to get up with Jona at 7. And since that I’ve only been checking of my to do list. When I started I had 16 (!!!) things to do but now I have “only” seven to-do-things left. Of course I realised that I won’t be able to get it all done today but I’ve come quite far. One of my things to do where cleaning Sollans room, or our VOGA OFFICE that it’s nowadays 😉 Sollan has moved out (finally, haha) and now we’re going to make his old room into a office! Of course it has been fun to live with Sollan but I’ve come to realise that I’m a kind of person that needs a lot of space. And to live 3 (4 when his girlfriend Carolina has been here) is not possible for me, I get too stressed by it. So for the sake of our friendsship I’m happy that he decided to move in with Carolina instead. Don’t get me wrong because I love Carolina and thinks she’s the best thing that has ever happened to Sollan but I actually get really pissed off when I don’t get to be alone at home, haha. So now I look forward to an autumn full of visiting them and they us, but when I wake up in the morning I’m alone, hehe. Or with Jona of course but he’s always so quit so I don’t mind him, haha.

  So today I’ve been planning a shopping list for when we’re going to Ikea on Saturday. What we’ll need in our new office. So when it’s done you’ll have to book a service by VOGA so you can come and check out our office!! 😉

  0
  Follow:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?