NOMINERAD TILL ÅRETS MODE- OCH SKÖNHETSBLOGG!! In och rösta!

arets-mode-och-skonhetsblogg

Igår kväll satt jag i telefon med Robert och diskuterade allt mellan himmel och jord (mest Voga stuff) när jag plötsligt skrek i telefonen. Robert skrattade och bara va nu då?! Resultaten för vem som är de nominerade till årets blogg gala hade precis kommit ut och vem tror ni jag hittade där bland de nominerade i kategorin i årets Mode- och skönhets kategorin!? JO JAAAG! Alltså jag bara skreeek av glädje! Mitt hjärta har nog aldrig i mitt liv pumpat så hårt som det gjorde då! Jag skakade som ett asplöv ska jag säga! Fasiken jag börjar göra det nu också. Hela jag bara darrar av glädje och såklart, nervositet. Jag sprang till Jona i soffan med de goda nyheterna och bara log så stort att jag trodde att öronen skulle falla ur skallen min. Jag sa till Jona “tänk, där ute finns det så pass många människor som tycker att min blogg är VÄRD att bli nominerad och till och med så pass många att jag fick en plats bland de tre bästa”. Då var det nära till tårarna ska jag säga! Lyckan var verkligen total! Började hoppa och skutta runt i lägenheten samtidigt som jag ville spy av nervositet! Bara tanken på den 19.11 och hur jag ska må den dagen får mig att känna att jag spyr upp mitt hjärta när som helst… Haha! Efter ett tag av skuttande insåg jag att jag måste lugna ner mig så hoppade in i duschen och försökte att stå still och varva ner, där stod jag och skrattade och grät av lycka om vartannat. Så otroligt tacksam till alla er som nominerat mig! All kärlek till er! ♥

Innan tänkte jag att bara en nominering är tillräckligt, då kommer jag att känna mig som en vinnare men alltså nu slog ju nog min tävlingsinstinkt in kan jag lova… HERREGUD SÅ GÄRNA JAG VILL VINNA! Jag vet att jag står upp emot två fantastiska bloggare och samtidigt som jag känner att de är värdiga vinnare så känner jag bara nej, JAG ska vinna, haha. Och därmed hoppas jag innerligt hjärtligt att ni nu vill gå in och rösta på mig, för nu när jag kommit så här långt känner jag bara att jag vill så gärna go all the way! Ni som känner att ni vill ge er röst till duktiga Sofia eller Henrietta ska självklart rösta på dem! Jag vänder mig till er som kanske inte bestämt er eller endast läser min blogg, rösta på mig! Jag vore så enormt tacksam och för att påminna er om hur tacksam, upprepar jag inlägget jag skrev 17.10 om varför jag skiter i jantelagen och vill att ni ska nominera mig. Vinsten av Årets mode- och skönhetsblogg skulle inte enbart betyda en bekräftelse på att det jag gör är bra utan den skulle också vara ett steg och en hjälp i rätt riktning mot det jag vill jobba med i framtiden! Här kommer som sagt orsakerna till att rösta på mig igen och här slipper du direkt till röstblanketten.

JAG SKITER I JANTELAGEN, RÖSTA PÅ MIG!

Jag skiter i jantelagen denna gång! Jag vet att jag är bra och jag vill att du (om du vill förstås) ska rösta på mig! Varför undrar ni då kanske, vad har jag som gör mig så bra? Jo men det ska jag ta och berätta nu! Jag har absolut inte den bästa bloggen, med det bästa innehållet, inte de snyggaste bilderna, inte den bästa texten eller tips. MEN jag har definitivt en av de bästa utvecklingskurvorna det här senaste året och en av de största viljorna till att nå nånstans här i livet. Sen galan 2015, vad har ändrat undrar ni? Jo här kommer listan:

 1. I december 2015 strax efter Galan tog jag ett beslut. Jag skulle göra allt för att förbättra min blogg till nästa Gala.
 2. Det första jag gjorde var att i januari ta beslutet att jag måste skaffa photoshop! Jag förstår inte än i denna dag hur jag inte förstått det tidigare men jaja, bättre sent än aldrig.
 3. Nästa steg var att jag måste börja satsa mer på att skriva. Det behöver inte vara mycket bara jag i alla fall berättar lite om vad jag gjort och vad som händer i mitt liv.
 4. Samtidigt valde jag att börja översätta texten till engelska ( det går i perioder hur mycket, beroende på vad som händer runtom mig).
 5. Nästa steg var att jag förstod det här med kvalité framför kvantitet. Istället för 4 halvdåliga inlägg om dagen drog jag ner det till 1-2 inlägg om dagen, men nu inlägg där jag också satsade betydligt mer på både skapande, text, bild och redigering.
 6.  Jag valde också att börja satsa mer på mina andra sociala kanaler. Instagram och Youtube.
 7. Med instagram ville jag komma underfund med vad som är mitt sätt att redigera bilder på och hur jag vill att mitt flöde ska se ut. Båda målen gällande instagram kan jag bocka av.
 8. Youtube har jag jobbat mycket på och både följarna och visningarna ökar. Jag nådde kanske inte riktigt dit jag hoppats  but I’m working on it!
 9. Under våren började jag undra om jag borde skaffa en ny blogg där jag får bestämma allt själv. I och med VOGA Styling kändes det helt naturligt att jag skulle blogga från vår plattform. I augusti kom sandraemilia.com till världen!
 10. Under sommaren kände jag att det kanske var dags att börja satsa i en ny kamera. I september kunde jag välkomna en ny Nikon D5500. Tillsammans med mitt fasta 50 mm objektiv och det nya 18-140 mm objektivet känner jag att bildkvalitén verkligen har förbättrats.
 11. Jag startade VOGA Styling tillsammans med Robert och Heidi. Vad har det med bloggen att göra undrar ni nu. Det ska jag förklara. Jag har en modeblogg och mode är verkligen hela min värld. Istället för att bara hålla det till en blogg och en hobby valde jag att ta det steget vidare och också börja hjälpa andra med sin stil, makeup och garderober! Mitt mål är att alla ska få ha en fantastisk garderob, en stil de själv älskar och mår bra i och att alla ska känna att de bara rockar och kan skina med sitt självförtroende! (Vilket jag tror hårt på att man gör när garderoben är i ordning och man är nöjd med sitt yttre!).
 12. I och med nya bloggen bestämde jag också att jag ska börja dela med mig mer av mig själv, mina tankar och funderingar. Inte har jag gjort en megastor förändring än men jag tror nog alla ni som faktiskt läser min blogg håller med om att jag blir bättre på det. Här kan ni som vill läsa två exempel: jag och min kropp samt mår jag aldrig dåligt. 
 13. En avslutande orsak till att nominera mig är för att jag det senaste året verkligen insett vad det är jag vill göra med mitt liv! Jag vill få inspirera andra och jag vill framför allt hjälpa andra med deras stil! För mig betyder att bli nominerad (och kanske vinna) inte en bekräftelse på att det jag gör är bra, det också såklart, men mest kommer det att stärka mig och mitt varumärke vilket kommer leda till att det stärker VOGA. Alltså bloggen är för mig väldigt viktig för att kunna bygga upp VOGA till ett fungerande företag. Jag älskar bloggandet, jag älskar att hjälpa andra med sin stil men tyvärr måste man också få pengar för det man gör, tyvärr behöver vi i dagens värld en lön för att kunna fungera normalt. Och jag tror hårt på att en sån sak som att kunna bekräfta mitt kunnande som modebloggare skulle stärka mitt jobb som stylist och delägare i VOGA Styling. Ju mer publicitet min blogg får desto mer publicitet till VOGA helt enkelt. En sån här nominering är i det stora hela bara en liten strunt sak men jag tror ändå att det är ett stort steg i rätt riktning för det jag vill göra med mitt liv. För jag känner det verkligen så otroligt starkt att det är de här två grejerna jag vill syssla med!

Tack för mig och hoppas ni med detta inlägg verkligen känner min hunger på livet, bloggandet och egenföretagandet med VOGA 🙂

HÄR KAN NI RÖSTA!

outfit-sandraemilia-white-shirt-jeans-hat-2

2
Follow:
Share:

10 Comments

  • Sandra Holmäng
   Author
   01/11/2016 / 12:12

   Taack, och jag på dig, sååklart 😉 <3

 1. 01/11/2016 / 12:03

  Du är såååå värd den nomineringen! Stort grattis och lycka till! 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   01/11/2016 / 12:15

   Oj tusen tack och vad glad jag blev av att se att du å blev nominerad! Grattis och lycka till till dig med! 🙂 kram

 2. 01/11/2016 / 12:31

  Självklart kommer det röster härifrån också ❤️

  • Sandra Holmäng
   Author
   01/11/2016 / 12:36

   Tack snäälla!! Och detsamma från mig! 😉 kraam

 3. 01/11/2016 / 15:01

  du fick min röst, tycker verkligen du skulle vara en värdig vinnare av denna kategori! 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   01/11/2016 / 16:08

   Nämen tuuusen tack vad glad jag blev nu!! 🙂 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   03/11/2016 / 18:25

   Men alltså tuuuuusen tack snälla du!!! 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *