• NEW ONLINE COURSE

  My second online course is finally live, but since it’s in Swedish the rest of the post will also be in Swedish. But I will probably start doing the courses in English as well! 🙂 I’ll keep you posted!

  Post in collaboration with my own company, Voga Styling

  Vår andra online kurs är äntligen här! Hitta din Personliga Stil.

  Åh jag är så glad, så lättad och så tacksam över att den äntligen finns ute! Jag har jobbat med den sen 17 oktober så det är verkligen så skönt att den äntligen är ute! Med tanke på hela coronasituationen känns det också så passande! För tillfället har jag inga stylingkunder inbokade vilket såklart gör mig väldigt orolig för både Vogas ekonomi och den egna, men med online kursen krävs inga fysiska möten så detta är verkligen så perfekt! Och hur passande för er som nu sitter hemma och uttråkade! Nu kan ni passa på och hitta ER personliga stil. Tusen tusen tack till er som väljer att stöda och köpa kursen! Eller bara stöda genom att gilla och kommentera på instagram/yotube, det betyder verkligen allt nu i en tid då båda mina företag står och stampar på stället och det ekonomiska läget är kritiskt.

  Vad är personlig stil, hur gör man för att hitta den egna personliga stilen och hur når man en nivå då man känner att man är nöjd med den egna stilen och den egna garderoben? Dessa frågor går vår stylist Sandra genom både teoretiskt och praktiskt under kursens gång. Kursen innehåller flera praktiska övningar som hjälper dig att dels komma underfund med vilken stil du känner dig mest bekväm och nöjd med, dels skapa en garderob där alla plagg fungerar med varandra och du enkelt hittar stilhelheter du tycker om och känner dig fin i.

  ”Jag tycker om temat med att själv hitta sin personliga stil, för då står ingen och säger vad som är rätt och fel, men jag anser samtidigt att det i kursen ges bra tips på hur man kan tänka och vad man kan göra för att hitta just sin stil. Det var väldigt lätt att hänga med och jag tror att många skulle ha lika stor nytta av den kurs som jag.”
  – Malin Nordlund, Vasa

  Online kursen- Hitta din Personliga stil

  1
  Follow:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?