• NEW BOHEMIAN BALCONY- Before & After

  Vi har bott fem år i den här hyreslägenheten nu och balkongen måste jag erkänna är ett av de där ställena i lägenheten som jag inte riktigt gillat. Den är inte speciellt fin så vi har faktiskt bara använt den som förvaringsutrymme istället. Men i våras kände jag att näe, det måste ju gå att göra något åt den! Den måste gå att få mysig! Så jag pinterestade loss och insåg att jag troligen kommer att hitta vad jag behöver för att göra den mysig hemma på gården i Forsby. Sagt och gjort började jag städa ur balkongen som var helt KAOS full med gamla möbler, resväskor, pant, lådor med skidskor och vintriga saker, jaa det var bara helt super stökigt!


  We’ve been living here for 5 years now and I have to admit that our balcony is the room in our apartment that I like the least. It’s not that pretty so we’ve actually been using it for storage instead. But this Spring I felt like I have to do something about it! There must be a way to make it cozy! So I went on pinterest to find inspiration and thought that I could find everything that I need home in Forsby.

   

  sandraemilia, balkong, före, bohemian, balcony, interior, DIY inspiration

   

  MEN, efter lite envist letande, byggande och fixande så kunde jag konstatera att balkongen blev helt fantastiskt mysig! Och alla som suttit på den håller helt med, den är riktigt trevlig att sitta på och något helt annat nu mot vad den var då innan. Och det är så roligt att jag inte behövt köpa något till den! Så man kan verkligen billigt fixa en balkong mysig, eller hur?


  After some cleaning and fixing I actually got the balcony really cozy! And everyone that have been sitting on it thinks the same. And how nice I didn’t have to buy anything?! So you can really make a cozy balcony out of almost nothing!

   

  IMG_1475

  IMG_1473

  sandraemilia, balkong, efter, after, bohemian, balcony, interior, DIY inspiration

  IMG_1396

   

  Här kommer också bilder från när vi, jag, Heidi och Robert invigde balkongen en kväll.

  Here are some pictures from when  me, Heidi and Robert celebrated our new balcony one night.

   

  IMG_1400

  IMG_1402

  IMG_1762

  När man kommer in till balkongen ser det ut så här. Fåtöljen ska jag dock byta tyg på ännu. Men tänker att jag ska hitta något fint på loppis!


  What it looks like when you enter the balcony. The fabric on the arm chair I will change. But I want to find the fabric on a flea market.

   

  IMG_1763

  IMG_1764

   

  Så mysigt, eller hur?

  So cozy, right?!

  3
  Follow:

  6 Comments

  1. 03/07/2018 / 20:48

   Wow alltså! Vilket guldställe du fixat dig 😍

   • Sandra Holmäng
    Author
    04/07/2018 / 19:58

    Tack! Jaa men verkligen, älskar att sitta där nu! 😍

  2. 04/07/2018 / 06:58

   Vilken förvandling! Du har verkligen ett öga för inredning!! 😀

   • Sandra Holmäng
    Author
    04/07/2018 / 19:58

    Nämen tusen tack snälla du! 😍

   • Sandra Holmäng
    Author
    04/07/2018 / 19:58

    Tusen tack!! 😀 😀

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?