MY SOCIAL MEDIA PLAN

– Post in both Swedish and in English –

sandraemilia, vogastylechallenge, style challenge, scandinavian style, fashion, outfit

Hello!

So, you who have been following me for a while now know that I haven’t been posting as much as I used to do here on my blog! I want to talk to you about my blog’s future and what has changed because I have a different way of thinking when it comes to my channels today. The social media world has changed aswell as my situation in life. My company, Voga Styling, is growing and spending as much time as I would like to on my social media channels is hard. So I need a new way of how I do things and this is my plan:

Hej på er!

Ni som följt mig länge har säkert redan märkt att blogginläggen har blivit allt färre! Och det är det här jag vill prata med er om idag. Min blogg och hur jag ser på dess framtid, samt hur jag ser på mina andra kanalers framtid. För hur jag ser på min blogg, på min youtube och på min instagram har ändrat. Ändrat eftersom social mediesamhället har ändrat och min livssituation har ändrat. Mitt företag Voga Styling växer och stjäl uppmärksamhet från mina sociala kanaler, men eftersom jag inte vill sluta med dem så får jag helt enkelt hitta en ny väg och det har jag. Så det är den vägen och planen jag vill prata med er om idag. Så här kommer det att bli från och med nu:

 

 • MY BLOG: For a long time I’ve been blogging from Sunday to Thursday, but from now on I will be posting once a week! I will post when my new videos comes up on Sundays but my “real” blogposts will be up on Wednesdays. And these blogposts will be focusing on fashion and style! Maybe I have some theme regarding that or I’ll answer your questions about style and so on. You can of course tell me what you want to read about! And of course if I have some extra time now and then I will be blogging about other things and make more than one post that week!
 • BLOGGEN: Länge har jag bloggat söndag till torsdag varje vecka, men nu kommer det att bli ett inlägg i veckan. Varje söndag kommer jag att visa nyaste youtubevideon och varje måndag som podden kommer ut kommer det ett inlägg för podden. Men riktiga blogginlägg kommer att bli ett i veckan och det inlägget kommer att komma ut varje onsdag. Detta då jag tror att det med mitt schema är smartast att släppa det då, det ger mig bäst med tid till att jobba på det och faktiskt se till att det är av bra kvalité! Det ni då kommer att få läsa är inlägg som har något tema inom kläder och mode. Det kan vara att jag svarar på en läsarfråga, att jag skriver om något passligt och aktuellt ämne, ger stylingtips o.s.v. Ni får självklart önska vad jag ska skriva om! Detta utesluter såklart inte att det ändå kan komma upp nått extra inlägg här och där, jag älskar trots allt att blogga och vill även nån gång ibland kunna skriva om sånt som händer i mitt liv, om företagande eller annat skoj.

sandraemilia, vogastylechallenge, style challenge, scandinavian style, fashion, outfit

 • INSTAGRAM: I will be focusing a lot more on my instagram! Instagram will more or less become what my blog used to be. There I will share with you everything that happens in my everyday life but also give you tips when it comes to fashion and style. So if you really want to follow me, you should do that on instagram! sandraemiliah
 • YOUTUBE: Every Sunday you will get something new on my youtube channel! On youtube I will focus more on fashion and style but I also want to make other kind of material like travel vlogs.
 • INSTAGRAM: Där kommer jag att sätta mest fokus! Instagram kommer att bli lite mer vad min blogg har varit, dagliga uppdateringar om mitt liv men också mode och stilrelaterade posts. Så vill ni verkligen följa allt i mitt liv och ta del av mina stylingtips då är det där ni ska hänga med! Det allra senaste är att ni kan förvänta er massor med videor på min insta. @sandraemiliah
 • YOUTUBE: Jag kommer att fortsätta skapa material till min youtubekanal och släppa det en gång i veckan, alltså varje söndag som tidigare. Men såklart även här kan det komma upp extra videos om jag känner att tiden räcker till! I min youtube kommer det att bli mer fokus på stil och mode men såklart även en del vloggar, speciellt resevloggar som jag älskar att göra!
 • PODDEN: Min och Michelles podd fortsätter men från och med 2019 kommer vi att släppa ett avsnitt i månaden. Detta också för att  tiden helt enkelt inte räcker till och vi vill såklart kunna satsa på kvalitén!

sandraemilia, outfit, beige coat, red knit, turtleknit, scarf 3

THE PURPOSE WITH MY SOCIAL MEDIA CHANNELS:

When I started my blog 10 years ago I wanted to help people with their style and inspire them. But I feel like I have lost this a bit so now I feel like I should go back to the roots.

My purpose is to help people with their personal style. I want to inspire them and help them feel better about themselves and their style! But of course I also want to show you my everyday life and what it is like to be a fashion stylist and entrepreneur.

So I hope you will follow my journey! 🙂

SYFTE MED MINA SOCIALA KANALER:

När jag startade min blogg för ca. 10 år sedan var syftet med bloggen att inspirera samt hjälpa andra med mode och stil. Men under åren som har gått har jag mer och mer känt att jag lite tappat bort mig själv och syftet med mina kanaler. Detta har jag dock tagit tag i och nu har jag återigen en solklar bild av vad det är jag vill förmedla! Back to the roots helt enkelt!

Syftet med alla mina kanaler är att inspirera och hjälpa andra med sin stil! Att hjälpa andra att hitta sin personliga stil, att få ett bättre självförtroende och att se hur roligt det är med kläder! Men självklart vill jag också ge er en inblick i hur livet är som stylist och företagare!

Så hoppas att ni vill hänga med på min resa! Jag är i alla fall grymt taggad och tror det här kommer att bli mitt bästa sociala medieår hittills! 🙂

2
Follow:
Share:

8 Comments

 1. 16/01/2019 / 22:03

  Jättebra mål! Man behöver ändra sina planer eftersom också medievärlden går sååå fort framåt! Och dessutom värdera sin tid – vad vill man egentligen lägga tid på? Vad tar mer tid än den ger tillbaka i form av belöning? Heja dig <3

  • Sandra Holmäng
   Author
   17/01/2019 / 13:46

   Jaa men precis! Exakt så är det! Tack snälla <3

 2. 17/01/2019 / 11:30

  Känner igen mej på något vis i detta, att man inte har tid med bloggen fast man skulle vilja det, och sen att Instagram är också en plattform jag väljer att satsa mera på!

  Kram, ses snart! ✨💖

  • Sandra Holmäng
   Author
   17/01/2019 / 13:46

   Jaa men precis! 🙂 Kram det gör vi! 😀

 3. 18/01/2019 / 08:08

  Så välbehövligt att ibland fundera och strukturera om! Din plan låter superbra👌😊

  • Sandra Holmäng
   Author
   20/01/2019 / 16:10

   Visst är det så! Härligt, tack! 🙂

 4. 25/02/2019 / 20:25

  Intressanta tankar och kul att läsa också för att själv få inspiration. Jag går nog igenom någon form av “check-up” själv också vad jag vill satsa på och vad som känns relevant och viktigt med kanalerna. Viktigt att tänka på helt klart! 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   26/02/2019 / 11:13

   Tack! Jaa men visst är det så, annars blir det svårt att komma framåt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *