MY MORNING ROUTINE- Beauty products & uppdatering på micro blading

morning routne

Hejsan hoppsan! Här kommer kvällens video en aning försenad. Men jag har haft fullt upp med att umgås med Jona tidigare idag som nu åkt tillbaka till Esbo för jobb. Vi har bland annat varit och kikat på nya sängar. Vi känner att efter 4 år är det dags för en ny. Trots allt fick vi den vi har nu av familjebekanta. Drömmen är en riktigt hög jenkki säng, 160 cm bred. Och jag vill inte ha nån tillhörande sänggavel för det vill jag tillverka själv för att sätta en personlig prägel på det hela!

Förresten på tisdag kommer det en rejäl uppdatering om vårt nydekorade vardagsrum 🙂

Men ja, tillbaka till kvällens video. En MIN MORGON RUTIN där jag visar hur min morgon ser ut. Från det att klockan ringer, till frukost, till min hudvårdsrutin, makeup och till det att jag är fullt påklädd redo att gå ut genom dörren.

Hoppas ni gillar, videon MY MORNING ROUTINE- Beauty products & uppdatering på micro blading  hittar ni här.

0
Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *