MY DREAM BEDROOM- Part 2

sandraemilia, bedroom, inspiration fall 2017

Produkter från H&M Home

Som ni kanske minns så skrev jag för ett tag sen (länk till inlägget mitt nya dröm sovrum) om hur sugen jag är på att inreda om vårt sovrum! Nu är det dock inte bara vårt sovrum utan nu är det också vardagsrum och kök… Hehe… Och igår var faktiskt jag och Jona till H&m Home och jag köpte några nya kuddar, precis i den här stilen som jag visade er tidigare. Så nu är min lilla förändring på gång och idag ska vi gå på loppisar för att se vad vi kan fynda! Det jag är i störst behov av just nu så är nya gardiner. Men sen vill vi också ha nya köksstolar, en ny köksmatta, ny sänggavel, ja och lite annat smått och gott. Följ mig på insta storyn för att se vad som är på gång! SandraEmiliah heter jag där (direkt länk här).

Förresten! Om ni aldrig testat sova med sovmask ska ni göra det! Jag började för några år sen och visst var det lite störigt i början, men när man blev van är det verkligen världens bästa uppfinning, man sover såååååå mycket bättre! 

Igår satte jag också och planerade lite för vardagsrummet i photoshop så där snabbt och det här nedan var det som jag beställde hem och lite idéer till hur vardagsrummet ska förändras… Vad tror ni, kommer det att bli fint?

Namnlöst-1

2
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *