MY 7 LATEST OUTFITS!

Here’s 7 outfits that I’ve been wearing these last couple of weeks! Hope you like them!

I’m in hurry and need to fix myself before going to an event we have at Wasa Storm tonight.

Update:

I was so stressed when I wrote this post yesterday so I thought I should make it better and more fun to read 🙂

As I told you yesterday we had an event with Esprit which was nice! A colorful event! We had picked out a couple of colorful outfits and the customers could come and try them on. Both to challenge themself and to realise that colors are not that bad! Everyone can wear colors you just have to see that the colors are not that dangerous as they look like in the stores 😉

After the event I had a meeting with Robert to fix a new homepage and also after that I went for a cup of tea to Mayss. So a late night making it hard for me to get out of the bed this morning, haha.

Today I have work in front of the computer the whole morning. E-mails, Voga work, podcast work and bookkeeping.

 

 

sandraemilia, outfit, style, säker stil

 

Här är 7 outfits jag burit från senaste veckorna! Hoppas ni gillar dem och känner er inspirerade!

Nu har jag lite bråttom då jag ska fixa mig inför ett event vi har ikväll då det är Wasa Storm vecka.

Uppdatering:

Jag var så stressad igår när jag skrev detta inlägg så jag tänkte jag fortsätter idag för att göra det lite matigare och roligare för er kära läsare 🙂

Som sagt hade vi med Esprit ett event igår kväll vilket var trevligt! Ett färgglatt event där vi i provrummet körde en “Voga prova färg med Voga Styling”. Vi hade på förhand valt ut en par outfits som kunderna fick testa, både för att utmana sig själva men också för att inse att det kanske inte var så farligt som man trodde när det hängde på hängarna. Alla kan bära färg, så var inte rädd för det ni ser på hängarna i butiken! 

Efter eventet hade jag möte med Robert gällande en ny hemsida och ännu efter det for jag på en tekopp hem till Mayss. Så det blev en rätt sen kväll och en trög start denna morgon. 

Idag har jag jobb framför datorn hela förmiddagen. Mejl, Voga jobb och en bokföring jag tänkt ta tag i. Jag har delvis hand om min egna bokföring för SandraEmilia och ifjol var jag inte så duktig på att ta hand om den utan fixade allt i slutet av året, haha. Men eftersom jag redan i år har MER att bokföra än vad jag hade på hela året ifjol så känner jag bäst att ta tag i det. Ett positivt problem får man väl säga! 

 

sandraemilia, outfit, red knit, bue jeans, denim, ginatricot 2

How nice isn’t dark denim and red together?/ Hur snyggt är inte mörkt denim och rött tillsammans?

sandraemilia, outfit, white, fake fur, hound tooth scarf, denim, mom jeans, loafers

sandraemilia, ginamyway, party, outfit, off shoulder, black, gold, earring, necklace, pink lips, leather pencil skirt

My party outfit from my birthday and a engagement party we went on/ Party look från min födelsedag och från en förlovningsfest vi var på.

sandraemilia, ginamyway, party, outfit, off shoulder, black, gold, earring, necklace, pink lips

sandraemilia, outfit, black leather pencil skirt, college, vaabond, boots

What do you think about this kind of bagtrend?/ Vad tycker ni om denna väsktrend? 😉

sandraemilia, outfit, red knit, denim, dark mom jeans, skepparmössa, hat, gold details, loafers

sandraemilia, outfit, style, scandinavian, dnim, mom jeans, white shirt, beige trench coat

Simple in denim, white shirt and beige trench coat. Love it!/ Enkel i vit skjorta, jeans och beige trench coat. Älskar det!

 

1
Follow:

2 Comments

  • Sandra Holmäng
   Author
   20/03/2018 / 17:07

   Thank you so much! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *