Julsängen hemma i Forsby

sandraemilia-katt-aston-maja-inredning-jul-christmas-3

Hej på er! Jag är lite krasslig idag och har varit det enda sen Galan faktiskt. När nervositeten och spänningen släppte efter att ha vunnit Årets mode- och skönhetsblogg så blev jag så trött! Vinsten, att ha lämnat in examensarbetet som funnits i huvudet i nästan 2 års tid, framförandet av arbetet, opponeringen, de två sista kursuppgifterna nånsin, jaa all stress och press släppte och sen dess har jag inte känt mig riktigt 100. Och i helgen kände jag att febern nog inte var långt ifrån. Men jag sov ut i morse och nu känner jag mig faktiskt lite bättre. Jag undrar om jag till och med ska fara på zumban ikväll. Haha. Kan ju inte hålla mig från träningen… Frågan är ju bara om den gör mig bättre eller sämre just idag…

Men nu till en annan sak! Ovan ser ni en bild från mitt sovrum hemma i Forsby. Och vet ni jag tror inte att jag nånsin visat er bilder från mitt barndomshem på bloggen innan! Och nu fick ni plötsligt både en bild igår OCH en idag! Men jag kände att jag bara måste visa er mitt julpyntade sovrum. Det här är alltså mitt sovrum hemma i Forsby. Det är inte det sovrum jag hade under min uppväxt för det gav jag till min lillebror för 3 år sen. Utan det här är det sovrum som min farmor och farfar sov i (vårt hus är tvådelat, så nu bor jag, min mamma och lillebror i ett hus med två kök, två vardagsrum, 4 sovrum, 2 badrum, 2 wcn, jaa jag tror ni fattar, hehe) så länge de ännu bodde hemma.

Jag har inte gjort speciellt mycket med rummet utan bara plockat bort en del av det som var farmor och farfars saker. Så några tavlor och ett nattduksbord är kvar, haha. Eftersom jag har tagit alla mina “fina” saker till Vasa och lägenheten där jag och Jona bor har jag fått göra det bästa av det som lämnade kvar hemma i Forsby. Men därför ville jag visa er sovrummet som jag pyntade i helgen för jag måste säga att jag blev rätt nöjd ändå! Det är verkligen ett hopplock av allt möjligt som jag kunnat hitta där hemma, en gammal träpall, gamla trasmattor, gosedjur från när jag var liten, haha. Jaa allt möjligt! Men visst blev det mysigt ändå? Passar riktigt bra in i resten av huset måste man ju säga.

Och katterna då! Ja nå de är ju verkligen pricken över i! 😉 Jag vet inte om jag sagt den men jag är verkligen en kattälskare! Jag är både katt och hundälskare och jag kan faktiskt inte svara på frågan “hund eller katt?”.

sandraemilia-katt-aston-maja-inredning-jul-christmas-2

Här har vi då lilla Maja!

sandraemilia-katt-aston-maja-inredning-jul-christmas

Hemma i Forsby har vi fyra katter och så lilla dvärgspetsen Trixie!

sandraemilia-katt-aston

Aston som inte ser så road ut, haha.

Jaja men det här var väl spännande?! Alltså vad händer med min blogg egentligen? Det känns som att ni får veta bara mer och mer om mig?! Haha.

Jaja jag lovar att nästa inlägg är ett outfitinlägg, sen har jag även vloggar och skönhetsvideor på gång!

2
Follow:

2 Comments

 1. 28/11/2016 / 14:05

  Så mysigt. Och som du skriver så är katterna pricken över i:et. Ser framemot outfitinlägg. Ha en fin dag. kram Annika

  • Sandra Holmäng
   Author
   28/11/2016 / 15:27

   Jaa visst! 😀 Tack dsamma! 🙂 kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *