Mitt Nya Dröm Sovrum!

sovrum, sandraemilia, inspo, bedroom

Åh hörni! Nu har vi bott i vår lägenhet sen sommaren 2013 och förutom några småändringar här och där så ser vårt sovrum exakt ut så som det gjorde då när vi flyttade in. Dessutom inredde jag ju med det jag kunde hitta gratis från både mitt och Jonas barndomshem. Visst är det helt fint och så men jag börjar verkligen att tröttna! Och nu drömmer jag om att inreda vårt sovrum enligt hur jag själv älskar att klä mig (haha)! Jag vill inreda i vinrött, grått och rosa med detaljer i guld. Ni ser ju ovan där jag gjort ett amazing collage med produkter från Jotex. I want it all! Det här är mitt dröm sovrum just nu! Vårt sovrum i nuläget är ju väldigt vitt, och vet ni! Jag är så förbaskat uttråkad på vitt! Nu vill jag ha lite mörkare toner som gör det mysigt gånger 1000. Vad tycker ni om mitt inspirations collage, visst skulle det bli fint?!

Det jag tänker mig är alltså att jag skulle vilja måla om åtminstone väggen bakom sängen i grått eller hela rummet. Och det viktigaste av allt är en ny säng eller åtminstone en ny sänggavel, en sån som den här gråa med knappar ni kan se ovan. Nu har vi en hylla ovanför sängen men jag är sååå trött på att torka damm där så nu skulle jag bara vilja ha en guld rund liten solspegel. Nya gardiner är ett måste! Nu har vi vita tunna men jag vill ha tunga gardiner i sammet, både mörkgråa och vinröda. Detta för at göra det mer ombonat och för att öka myskänslan och få det ännu mörkare till natten. I sängen vill jag ha en kombination av rosa, gråa och vinröda kuddar och sängkläder. På sängen vill jag också ha ett mörkgrått sängöverkast och en ljusgrå fake päls filt. I taket kunde det vara snyggt att bryta av allt det mysiga med den stela lampan i guld och svart! En sittpuff/fotpall vore en mysig detalj och jag vill dekorera nattduksbord med guldstakar och vackra mini vaser. Känner ni myshetsfaktorn?

Här hittar ni annonslänkar till alla fina inredningsprylar ovan: rund guld spegel, grå sänggavel, vinröda sammetsgardiner, gråa påslakan, vägglampa i svart och guld, hängande glaslampa, runt svart bord, rosa matta, blomkudde, taklampa guld och svart,  gråa kuddar, vinröd och guld sittpuff, grå fake fur filt, ljusstakar i guld, rosa påslakan, guld bricka, grå sittpuff.

 

3
Follow:

2 Comments

 1. Jona
  04/10/2017 / 22:28

  Nog ser det helt okej ut :D! <3

  • Sandra Holmäng
   Author
   05/10/2017 / 10:59

   Haha 😉 😉 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *