• Branding & social media strategy workshop View Post
 • MIRROR WALL & LYCKA

  Bildkälla: Sendi

  Something I’ve been drooling about the last couple of months is mirror walls. Everytime I see a mirror wall in an interior picture my heart skips! I think it’s such a nice way to decorate a room and I feel like that would look perfect in both our livingroom and in our office. So how happy did I not get when I saw this post on Sendis blog, that Ikea has the most simple way of making your own mirror wall! I right away sent a link to Jona and he also loved the idea. So this will probably find it’s place in our home as well. But first we’re acutally booking two trips so I need to do that first just to see what our economy says after that, haha.


  Något jag har dreglat över de senaste månaderna är spegel väggar. Varje gång jag sett en spegel vägg har mitt hjärta hoppat ett extra slag. Jag tycker det är ett så fantastiskt snyggt sätt att inreda ett rum på och jag tycker det skulle se perfekt ut både i vårt vardagsrum och i vårt kontor. Så hur glad blev jag inte när jag såg Sendis bloggpost om att Ikea har det enklaste sättet till att skapa en spegelvägg. Så detta kommer troligen att få flytta hem till vårt hem! Men först ska vi faktiskt boka två resor så det måste jag göra först så jag ser hur ekonomin ser ut, hehe.

  sandraemilia, interior, christmas, vardagsrum, living room, inredning, jul 6

  Shiett jag tänkte posta en bild från vårt vardagsrum men tydligen har jag ingen bild av hur det ser ut nu, bara från jul. Så nu får ni nöja er med den bilden så får jag återkomma med nya när ljuset är bra!


  Shit I was going to post a photo of our living room but clearly I did not have one of it how it looks right now. So for now I have to post this one from christmas but I will take som new photos when the light is good 🙂

  Och så är det ju måndag vilket innebär att senaste avsnittet av min och Michelles podd släpptes idag. I detta avsnitt pratar vi om lycka, vad är lycka enligt oss, ÄR vi lyckliga? Jag pratar om min största olycka när min pappa dog i cancer så in och lyssna! Jag måste faktiskt säga att jag tror att detta kan vara bästa avsnittet hittills! Vi går ganska så på djupet men det tror jag bara att ni uppskattar! Följ oss gärna på michelleochsandra och tagga oss gärna i bilder om ni lyssnar på oss #/@michelleochsandra, det vore så roligt att se! 🙂

  2
  Follow:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?