MIN NYA BLOGG/ New blog

sandraemilia, outfit, dots, polka dots, prickigt, style, styling, ootd

Hej och VÄLKOMNA till min nya blogg! :))) Redan i höstas grodde en liten tanke i bakhuvudet om att göra om bloggen lite, jag hade börjat känna mig aningen oinspirerad av den och när det nya året kom kände jag bara mer och mer att bloggen inte riktigt höll den standard jag kände att alla mina nya idéer hade. Och för ett tag sen började Robert på med en hemsida (som jag i nuläget inte kan berätta något om, hehe, men det kommer!) och då beslöt vi oss för att samtidigt göra om min.

Och herregud så fin den blev! Och vilket bra jobb Robert har gjort! Han sa till mig när den var klar att det känns väl som julafton för mig när jag får en ny blogg men alltså det känns bättre än så! Nu när jag går in på bloggen så känner jag mig så inspirerad, så pepp och så tacksam till Robert som hjälpte mig! Alltså vilken lycka det är att få blogga nu!


Hi and WELCOME to my new blog! :))) Last fall I felt a little bit uninspired regarding my blog and with the new year I felt like new year, new me, new blog, hah. So a while ago me and Robert desided to update it!

And OMG how beautiful it turned out! And what a good job Robert did! He told me when he was done that I guess it feels like christmas for you but actually it feels so much better! Now when I go to my blog I feel inspired and so grateful to Robert that helped me! So happy to blog on this beautiful platform!

sandraemilia, outfit, dots, polka dots, prickigt, style, styling, ootd, new blog

Den fjanten gjorde allt detta gratis för mig (men jag mutade honom med en fastlagsbulle och ska även bjuda på lunch) så det ända rätta känner jag nu är att göra så mycket reklam för honom som möjligt! Längst ner på bloggen kan ni också se en länk till Roberts hemsida men jag vill även säga det, är DU i behov av en ny hemsida, webshop eller en ny blogg, alltså Robert gör otroligt fina och förmånliga  hemsidor! Dessutom går det snabbt! I torsdags bestämde jag mig till sist efter noga övervägande hur jag ville bloggen skulle se ut, i fredags på morgon skickade Robert att han lagt ner bloggen tillfälligt med en “under konstruktionsruta” och redan senare på dagen skickade han ett nytt meddelande om att han snart är klar, att vi kunde träffas och bara gå igenom de sista små detaljerna. Så hela fredag kväll satt vi och pysslade med det och redan när jag åkte därifrån var bloggen klar!

Om du vill komma i kontakt med Robert, se priser och referenser så hittar du hans hemsida här. :)))


That crazy person did everything for free (but I bribed him with cake and I’m also going to buy him lunch) so I feel like the only right thing I can do now is to give him as much credit as possible! Down in this blog you can see a link to Roberts homepage but I really want to say this, if YOU need a new website, blog or webshop, Robert makes beautiful and affordable webpages! And fast!

If you want to get in touch with him, see prices or see other pages he made you can go to his website here. 

sandraemilia, outfit, dots, polka dots, prickigt, style, styling, ootd, new blog 2

Så mina nya blogg nu då! Varför ser den ut så som den gör? När du kommer in på min blogg idag så har jag ju helt tagit bort det gamla “traditionella” sättet att läsa en blogg på. Idag ser du bara en översikt över mina inlägg och varför ville jag då ha det så? Jo för att både nya läsare och framför allt företag ska få en snabbare och bättre bild av min blogg! Direkt ser man mer variation i bilder och text och man kan direkt läsa av vad den här bloggen har att erbjuda. En annan viktig sak var att föra ihop bloggen mer med alla mina andra sociala kanaler! Nu hittar du alltså gilla knapp för min facebook sida här till höger (kom ihåg att gilla om du inte gör det redan! ;)), du hittar en hel sida ägnad min youtube kanal och överallt blir du påmind om pinterest, bloglovin och instagram mm. Här kan du läsa min about me text:

Hej på er och välkomna till bloggen SandraEmilia!

Mitt namn är Sandra och jag är 25 år gammal influencer, ni hittar mig alltså på bloggen, youtube, instagram och pinterest. Jag är även egenföretagare och driver företagen SandraEmilia samt stilkonsulteringsföretaget VOGA Styling tillsammans med Robert & Heidi.

Ett stort intresse är även hälsa och träning. Jag är den där som tränar nästan dagligen, alltid fokuserar på att äta bra mat, ekologisk mat som gärna får vara vegetarisk och vegansk. Därför handlar mina kanaler om mode men också om livsstilen som intresserad av entreprenörskap, hälsa, skapandet av en bättre vardag och min önskan med den här bloggen är att inspirera DIG som läser detta!

Jag vill inspirera DIG till att ”voga” vara ditt snyggaste jag, inspirera dig till att våga följa DINA drömmar och inspirera dig till att finna allt det vackra och det bästa i din vardag!

Hoppas detta låter bra för i så fall kör vi!


So what about my new blog then. Why does it look like this? When you enter my blog today you can notice that I completely removed the “traditional” way of reading a blog. Today you can only see this overview of my blogposts and then you have to click to get to them and why is it like that? Well I want both new readers and companies to faster get a good overview of my blog. I want that you right away will know what this blog is about and what you can expect! Antoher thing is that I wanted to get together my blog with my social media accounts. Now for example you’ll find a like button to your right for my facebook page (like! 😉 ), you’ll find one page for my youtube channel and everywhere you’ll get reminded of my pineterst, bloglovin, instagram and so on. Here you can read my about me text:

Hi and welcome to the blog SandraEmilia!

My name is Sandra and I’m a 25 year old influencer, that will say you can find me here on the blog, on youtube, Instagram and pinterest.

I’m also a business owner and I’m running the companies SandraEmilia and the stylist company VOGA Styling, together with Robert & Heidi.

Another big interest is health and working out. I’m the one working out almost every day, always focusing on eating good, organic food that mostly is vegetarian or vegan.

My channels focus therefore on fashion but also on the lifestyle interested in entrepreneurship, health, creating a better everyday life (for both me and others) and my wish is that this blog will inspire YOU!

I want to inspire YOU to be the best version of you, I want you to follow YOUR dreams and I want to inspire you to see all the beautiful things in this world and to create the best life possible for yourself!

I hope this sounds good and in that case LET’S GO!

sandraemilia, outfit, dots, polka dots, prickigt, style, styling, ootd

Tanken är ju också nu som du kanske märkt att jag återigen tänkt börja blogga på engelska. Varje gång jag startat en ny blogg har jag skrivit på engelska och efter en tid har det runnit ut i sanden, haha. Men målet har alltid varit en internationell blogg och därför känns det viktigt att nu återigen skriva på engelska!

Jag älskar verkligen min nya blogg men nu är jag såklart superintresserad av att höra vad du tycker om den! Så kommentera jättegärna och kolla gärna runt lite här för att bekanta dig! 🙂


And of course I want to hear your thoughts on my new blog! Comment down below and tell me what you think! 🙂

5
Follow:

6 Comments

 1. 05/02/2018 / 21:32

  Snyggt! Berätta gärna sen hur du upplever att ha inlägg där de ska klicka för att läsa mer. 🙂 Jag hade det ett tag men upplevde att det bara var sådana inlägg som lockade med något extra som de klickade sig vidare in på.

  • 06/02/2018 / 15:31

   Tack! 🙂 Precis, jaa alltså det ÄR utmaningen! Med den här designen måste man tänka efter lite efter innan man publicerar! Men hittills är jag nog bara taggad på det för det känns som att det för mig kommer att ta bloggandet till nästa nivå om that makes sense haha 😀

 2. Kajsa
  28/02/2018 / 09:25

  Vad fint det blev! Har ett litet önskemål; jag som läser bloggar via Feedly kan inte längre läsa dina inlägg eftersom de nu kapas efter några rader och man då måste klicka ‘view in browser’ för att ta sig till bloggen för att kunna läsa hela inlägget. Kanske något att tänka på, att tillåta ett längre RSS-flöde? (Ja jag ligger hemskt långt efter med läsandet så jag såg detta först nu, hehe)

  • Sandra Holmäng
   Author
   01/03/2018 / 09:57

   Tack! 🙂 Okej, jag tror jag har löst problemet nu men säg gärna till om det funkar eller inte! 😊😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *