Min (långa) önskelista till tomten!

sandraemilia-onskelista-till-tomten

Jag tycker det är otroligt intressant att se vad alla önskar sig till jul på sina bloggar. Så här kommer nu min önskeklista. Och jaa, den blev rätt lång…

 1. Nya köksstolar. Våra brakar sönder när som helst och passar inte riktigt till inredningen längre.
 2. Vinterskor. Egentligen behöver jag två par. Ett par jag kan ha på mig när jag går till gymmet eller gör andra uteaktiviteter och ett par snyggare som är till när jag är uppiffad och snygg.
 3. Stavmixer. En stavmixer i vitt skulle göra min vardag enklare och känns väl lite som ett måste i ett kök?
 4. Påslakanset x2. Ett julinspirerat påslakanset i rött, gärna med renar på, hehe. Och ett i grått och vitt till resten av året.
 5. Presentkort är ju alltid bra att få! Jag kan ju tyvärr inte önska mig det bästa av dem alla, ett presentkort till VOGA Styling, hehe 😉 Så jag får nöja mig med presentkort till t.ex. Pentik, Indiska eller Urban Life & Coffee.
 6.  Sladdfri datamus i vitt. Är så trött på min gamla som har världens längsta sladd! Och jag avskyr sladdar…!
 7. Sladdfria hörlurar också i vitt såklart. Alltså jag har haft ett par nu (med sladd dock) det senaste 2 åren och den här veckan har de gått sönder, sladden har gett upp och det kommer ljud bara i höger öra.
 8. En inredningsren i silver. Så fina och mysigaste julpyntet just nu.
 9. Sneakers. Jag är i behov av både nya gymskor och springskor. Mina springskor är snart fyra år gamla och “nyaste” gymskorna är väl 5 år gamla. Och med tanke på att jag använder dem nästan varje dag är de inte i bra skick längre… Ni som håller hårt på bra träningsutrustning suckar hårt åt mig känner jag nu, haha.
 10. Ångkoksinsatts. Jaa eftersom jag gärna behåller näringen i mina grönsaker…
 11. Blixt och softboxar/studiolampor. 
 12. Kashmirtröja är väl det ljuvligaste man kan få i julklapp?
 13. Enda sen jag såg Monica bära en röd polotröja i tv-serien Friends har jag inte kunnat släppa den ljuvliga skapelsen… Den skulle vara den perfekta julklappen!

Håller ni med om att den är väldigt fokuserad på det praktiska denna lista? Vad önskar du dig?

3
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *