MICROBLADING- Före, under & efter!

-Betalt samarbete med Ihohud

DSC01192

Oj vad tydligt man ser mina linser på den här bilden, haha. Hur som haver i samarbete med Eliza Beauty Studio/ Ihohud här i Vasa har jag fått möjligheten att testa på Microblading! Något jag velat testa på länge!

Det kommer att komma ett helt blogginlägg om detta med all information men tills det gått en tid (så att jag har bra före och efter bilder) så får ni följa med mig under själva processen i kvällens video. Hur gick det till? Gjorde det ont? Är jag nöjd?

Detta är en vlogg med microbladingen men också där ni får följa mig under hela fredagen den 13. Hoppas ni gillar videon! 🙂

Här hittar ni MICROBLADING- I samarbete med Ihohud ~ SandraEmilia

0
Follow:

2 Comments

 1. Me
  15/10/2017 / 23:39

  Hej! Jag gjorde en microblading för ca 4 år sen (och en touch up några veckor senare) och kan berätta att ännu idag syns det. Jag hade gjort en kall brun färg, ganska mörk, eftersom den blir så mycket ljusare när det där torkade kommer bort. Idag syns inte “stråna” utan mest något suddigt, det har blivi mycket smalare och ljusare och färgen far i grå. Jag skulle inte rekommendera microblading som i mitt fall där jag gjorde den rakt på huden där inget hår finns (eftersom jag ville ha dem högre upp (arch) än vad mina egna ögonbryn är). Om man endast gör sina ögonbryn fylligare så kan det funka, men om man vill ändra form så att man gör där inget hår finns, går det inte att ha omålade ögonbryn efter typ 2 år. Idag funkar det endast som en mottstock för var jag ska måla mina ögonbryn och jag väntar tills färgen helt ska försvinna så att jag kan använda mig av mina egna hårstrån och göra formen efter dem.

  • Sandra Holmäng
   16/10/2017 / 08:51

   Hej! Ah redan 4 år sedan? Känns som att det är så nytt här i alla fall! 🙂 Precis, vi följde mest mina egna ögonbryn och fyllde i så enligt det du skriver så var det ju tur för mig, haha 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *