Mer onani till folket!

Något jag ibland brukar tänka på är att jag önskar att jag vore bättre på att använda min blogg till att sprida budskap och sånt som jag tycker att är viktigt. Men det händer så sällan att jag tar mig tid till det och när jag väl har tid kommer jag inte på något och vet inte hur jag ska formulera mig (att skriva är inte min starkaste sida precis). Men idag kollade jag igenom den här videon som en av mina favorit youtubers laddat upp och jag kände genast att detta var något jag också vill ta upp och sprida kunskap om. Men jag tycker att Elin och Josephine redan gör det så bra att jag bara kommer att dela vidare denna video och så hoppas jag att verkligen alla ni tar er en titt! Jag är tro det eller ej precis som Elin i denna video och egentligen väldigt orädd att prata om sex, onani och så vidare men det händer ju förstås aldrig att jag gör det i bloggen, fram tills idag! Jag anser det är otroligt viktigt att vi börjar prata mer öppet om dessa ämnen och att det framförallt blir mer normalt för kvinnor att kunna prata om onani utan att behöva fnissa! Så mer onani till folket säger jag nog bara! Och som sagt, jag anser det väldigt viktigt att alla ni där ute, både kvinnor och män, och speciellt alla unga flickor och pojkar, tittar igenom denna video.

Och vill ni ha en outfit så finner ni en outfitpost ovanför detta inlägg 😉

5 positiva effekter av onani

-Du sover bättre
-Du blir bekväm med din kropp
-Det lindrar mensvärk
-Stressen minskar
-Du förbättra humöret och blir lyckligare
-Motverkar bland annat livmoderhalscancer, urinvägsinflammation och förbättrar immunförsvaret
-Du får bättre sex

4
Follow:

2 Comments

 1. 19/06/2017 / 23:09

  Jag håller med. ooa hela natten:)

  • Sandra Holmäng
   21/06/2017 / 21:26

   Haha japp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *