MÅNADSLISTAN- September 2017

sandraemilia, outfit, pink, fluff jacka, fake fur, jacket, flower dress 4

September är slut och jag tror ni börjar kunna vad det är dags för då! En kort summering av månaden som gått! Finns det annars något ni känner att ni saknar i denna lista? Jag har ju själv skapat den här listan för det är sånt jag skulle tycka var intressant att läsa hos någon annan, men hur är det med er? Finns det något ni gärna tycker jag borde skriva om i slutet av varje månad? Kommentera gärna nedan 🙂

Vad var extra bra denna månad?

Det har egentligen inte hänt något speciellt den här månaden! Senaste helgen var extra skoj, men vad annat? Jo men faktiskt har det hänt en extra rolig grej, inte något extra roligt kommer ni tycka men för mig just NU är det något fantastiskt roligt! Ni kommer att förstå bättre sen när jag berättar det.

Hände det något tråkigt?

Ja! Trixie var tvungen att avlivas!

_DSC0017 (2)

DSC_0112 (2)

Vad gjorde dig glad? 

Just det där lilla jag inte vill berätta om än, det är en strunt sak i era ögon mig för mig betyder det världen för mig!

Vad gjorde dig ledsen?

Trixie!

Vad är du extra stolt över att ha gjort denna månad? 

Åh alltså grejen är att jag varit ganska låg den här månaden! På grund av att vi var tvungna att avliva Trixie så har jag levt som i en låg bubbla. Livet har bara inte känts speciellt roligt och därför har jag heller inte lyckats åstadkomma mycket… Men jag är väl stolt över att jag trots sorgen klarar av att få så mycket gjort!

Hur har du tränat denna månad?

Nå låt oss kika i kalendern (nästan alltid lite nervös när jag gör detta). Okej så 15 gånger på 30 dagar. Inte riktigt bra i mina ögon, men då såg jag att jag inte tränade alls på en hel vecka efter Trixies bortgång, första gången i mitt liv jag bara inte orkat ta tag i träningen. Så jag får väl inse att det är okej!

Träningen har hur som helst bestått av body attack och body combat pass, salsa och vanligt gym. Salsan ser jag faktiskt som träning då det är 1,5 h och alltså jag svettas så mycket! Andra har på sig vanliga kläder så som jeans och en tröja men jag måste banne mig ha tränings kläder på mig, för jag blir verkligen genom svettig, haha. Jona brukar säga att jag svettas som en gris…

sandraemilia, work out clothes

Något klädesplagg du använt extra mycket?

Min vax kjol har jag använt en hel del faktiskt!

sandraemilia, outfit, fall, trend, fashionista, red, röd, 2017, autumn, höst, styling

0
Follow:

4 Comments

 1. 03/10/2017 / 21:01

  Beklagar sorgen :,( Fast du inte tränat lika mycket är du supersnygg Sandra! 🙂 <3

  • Sandra Holmäng
   Author
   04/10/2017 / 10:45

   Tack! Hehe tack men det är nog inte för utsidan jag bryr mig om hur mycket jag tränar, med mina magproblem/ryggproblem osv vet jag att de kan hållas i chack bara jag tränar regelbundet och rör och på mig 😀 Eftersom jag sitter mycket framför dator behöver jag en motvikt 🙂

 2. 07/10/2017 / 10:51

  Åh, förstår att det är jobbigt med hunden! 🙁 Beklagar!

  • Sandra Holmäng
   Author
   08/10/2017 / 12:28

   Tack! Jaa det har nog varit kämpigt! :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *