MÅNADSLISTAN- Oktober

sandraemilia, outfit, leopard, black, gold

Oktober är förbi och det betyder månadslistan, på min blogg! 🙂

Vad var extra bra denna månad?

Att jag hunnit med två tjejkvällar, den ena med mina barndoms brudar hemma i Pedersöre och en med mina Code brudar här i Vasa (Code brudar alltså Johanna & Emilia som jag fortfarande umgås med efter att vi jobbat tillsammans på Code i jeppis). Jag och Jona har firat 9 år tillsammans (läs en liten kärleks förklaring här) och så bokade jag som en julklapp till Jona en tripp till Oslo där vi även ska på julkonsert. Ja och det bästa att vi kommer att få se Erica igen!

sandraemilia-jona-love-vora-handarbetsaffar

Hände det något tråkigt?

Jonas farmor dog så hennes begravning var vi på i lördags.

Vad gjorde dig glad? 

Att vi bokat resa! Jag behöver ett avbrott i min vardag!

1

Jag och bästa Erica för 5 år sen i Spanien!

Vad gjorde dig ledsen?

Begravning är aldrig roligt så det är klart det rann tårar under den dagen.

Vad är du extra stolt över att ha gjort denna månad? 

Jag är extra stolt över bloggen! Bloggen har haft besöksrekord både vad gäller unika på en dag och unika på en hel månad! Såå roligt! 🙂 Stort tack till alla som följer! ♥

Hur har du tränat denna månad?

Eftersom jag gjorde micro blading i början av månaden (läs före och efter micro blading med ihohud här) så fick jag ju inte träna på 7 dagar. Så enormt jobbigt!

Sammanlagt i oktober tränade jag 14 gånger, så slår man ut det på 3 veckor (eftersom jag såklart räknar bort veckan då jag inte fick träna) så blir det 4-5 pass i veckan och det tycker jag är riktigt bra! Skönt att se att jag sköter mig, haha. Nämen träningen är ju mitt liv. Har man rört på sig sen man var barn är det svårt att sluta!

Vad har träningen bestått av då?

Jag har börjat gå mer på pass nu igen! Tidigare var det bara gymmet och fria vikter som gällde men nu känner jag ett behov av att vara i en stor grupp med någon som står och skriker på alla TA III!!! Så body pump, body attack och pilates är passen jag har gått på. Men såklart också vanligt gym. Och till sist har jag ju salsan där det blir 1-2 pass i veckan. Älskar det!

Något klädesplagg du använt extra mycket?

Åh jaaa…. Min skepparmössa…. Haha alltså undrar om inte ni är såå trötta på att se den?

sandraemiliaoutfit 2

sandraemilia, outfit, pink 2

Hur har er oktober sett ut då? Har ni haft en bra månad? 🙂

 

0
Follow:

2 Comments

 1. 01/11/2017 / 21:59

  Kul med en månadslista, blev väldigt inspirerad till att skriva en själv 🙂
  Kommer du från Vasa? Jag och min familj bor i Oulu, flyttade hit i somras. Jag har hört att Vasa är en svenskspråkig stad, när vi flyttade hit trodde vi att många pratade svenska här också, men icke, nästan bara finska faktiskt 🙂

  Hälsningar
  Frida Björkroth

  • Sandra Holmäng
   02/11/2017 / 14:15

   Men va roligt att höra! Ja men absolut ska du göra en egen, är riktigt roligt för egen del att få tänka igenom vad som hänt och sen i efterhand kunna få läsa det man skrev tidigare 🙂
   Jag kommer från Pedersöre men har sen 4 år tillbaka bott här i Vasa. Det stämmer, här i Vasa hör man nog 50 svenska och 50 finska.
   Aha okej, trivs du bra i Oulu? 🙂
   Tack för din kommentar och önskar dig en fin höst <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *