MÅNADSLISTAN- November

Oj oj, november går nog till historien som en av de mest spännande månaderna i mitt liv! Eller ska vi säga i alla finlandssvenskars liv? Men nu ska jag i alla fall sammanfatta min november månad.

Vad var extra bra denna månad?

Alltså jag måste faktiskt säga #metoo och #dammenbrister kampanjen! Det var verkligen på tiden att allt kom upp till ytan och jag tror faktiskt att det kommer att förändra en del i hela världen. Nu när alla är lite mer medvetna kan vi göra en liten skillnad! Och det här var absolut ett stort steg framåt för jämställdheten!

Hände det något tråkigt?

Jaa vi tar väl motsatsen då, att det var så många som valde att fokusera på de negativa sidorna med kampanjen och valde att skratta bort den.

Vad gjorde dig glad? 

Extra glad har jag varit när Jona varit hemma på helgerna. Ibland har han varit borta två veckor i sträck på jobb, så då är det extra roligt att ha honom hemma på helgerna ♥ Sen har det varit en hel del roliga event jag varit på och också fick jag se för några dagar sen bild på vad som hoppeligen kommer att bli nya hundvalpen i Forsby.

sandraemilia, dress, burgundy, velvet, outfit, party, new years 3

Vad gjorde dig ledsen?

Jag har trots nya hundvalpen fortfarande svårt att förstå att Trixie inte finns med oss längre… Ännu kan jag gråta hejdlöst av förtvivlan och bara inte förstå att hon är död.

Vad är du extra stolt över att ha gjort denna månad? 

På grund av metoo och dammenbrister gick jag in i flera facebook diskussioner där jag tycker att personerna i frågan hade en väldigt barnslig syn på kampanjen och att de på ett väldigt barnsligt sätt fört fram sina argument… Där har jag gått in i diskussionen vilket jag är stolt över att ha vågat!

Jag har faktiskt på bloggen tagit upp ganska många åsikter den här månaden som jag är stolta över, här kan ni läsa om min relation till droger, alkohol och tobak, här tog jag upp #metoo och Svenskfinlands egna variant #dammenbrister och här totalt flippade jag på alla barnsliga idioter på facebook och skapade ett inlägg som jag kunde klistra in i allas kommentarsfält där jag tyckte att det behövdes; Hur JÄVLA svårt ska det va?

Hur har du tränat denna månad?

Ungefär 3-4 gånger i veckan, men jag var ju och gjorde min 6 veckors påfyllning av mina micro bladeade ögonbryn förra veckans fredag så då har jag ju alltså inte alls fått träna de här senaste 7 dagarna. Så ikväll planerar jag att göra mitt första pass efter det. Mycket har jag faktiskt tränat hemma den här månaden. Ni vet då det varit riktigt pissväder ute och jag inte velat kämpa mig till gymmet, då har det varit mysigare att tända ljus, dra fram mattan och köra youtube pass. Hittade faktiskt några favoriter så träningen i november har faktiskt varit riktigt bra tack vare de videorna! Kan klistra in en här:

Något klädesplagg du använt extra mycket?

Det är nog mina Iris mom jeans från Gina Tricot! Och som accessoar mitt svarta och guld bälte!sandraemilia, outfit, fashion, leopard, inspo, ootd 2

sandraemilia, outfit, red kashmir coat, skeppar mössa 6

 

1
Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *