MÅNADSLISTAN MARS & ett dygns mys

Godmorgon! Jag befinner mig just nu hemma i Forsby, kom hit igår kväll och ska snart bege mig tillbaka till Vasa. Egentligen brukar jag inte åka hem om jag inte kan stanna åtminstone två nätter men det är så många helger sen jag var hem senast och det skulle ännu vara två veckor tills jag kan åka hem så jag bestämde mig för en snabb visit i alla fall. Att komma till Forsby är som att fara på semester. Jag kan koppla bort jobb en aning och bara mysa här hemma med alla djuren. Dessutom kunde jag ta mig en sovmorgon! Vilket inte har hänt sen 5 mars, haha. Så inatt sov jag 10 ½ h… Kan berätta att det behövdes verkligen! Men nu tänkte jag skriva en månadslista och summering över månaden som gått. Älskar sånt för då känns det verkligen som att man går igenom och uppskattar en månad mycket mer!

Good morning! Right now I’m in Forsby, I came here last night and I will soon go back to Vasa. Usually I don’t go home if I can’t stay more then two nights but there’s such a long time since I was home and if I shouldn’t have gone this weekend it would have been two weaks until I could go home the next time. So I decided to make a quick visit after all. To come to Forsby is like going on a vacation! I can forget about work a little bit and just have a cozy time at home with all our animals. And this time I could also sleep as long as I wanted! That hasn’t happend since 5th March, haha. So last night I slept for 10 ½ hour…. And I really needed that! But now I’m going to write a summery of March. Love to do that because it really feels like you appriciate the month a little bit more then. 

Vad var extra bra denna månad? What was extra good this month?

Vi har haft massor att göra med VOGA, bland annat fått nya samarbetspartners och så har vi fått många bokningar i jämförelse med januari/februari. Så härligt! Sen var min barndomsbästis hos mig en natt vilket var så roligt! Vi var bland annat ute och åt middag samt hade en trevlig bananplättsfrukost. Mysigt!

We had a lot to do at VOGA, for example we got new collaborators and a lot of new customers compared to januari and february. Then I had my best friend over one night. We went on a lovely dinner and had a cozy banan panncake breakfast ♥

malin, sandraemilia, midsommar, 2015, midsummer, finland(.jpg)

Hände det något tråkigt? Did something bad happen?

Nå eftersom jag har gått en finskakurs nu i mars (mån-tors 8.30-11.00) som tagit väldigt mycket av min tid så har jag haft väldigt stressigt då det också varit extra mycket att göra med Voga.

Well because of the finnish course that I’ve been going to (mon-thur 8.30-11.00) that has taken a lot of time from me I’ve been really stressed when it also has been a lot of work at Voga. 

Vad gjorde dig glad? What made you happy?

Våren! Och att Erica bokat en biljett hem från Norge! Den 28 april kommer jag äntligen att få se henne!

Spring! And that Erica booked a ticket home from Norway! I will finally get to see here April 28 ♥

Vad gjorde dig ledsen? What made you sad?

Det har varit så fullt upp denna månad så jag antar att fast det skulle ha funnits nått att vara ledsen över så skulle jag inte ha haft tid att sörja, haha.

Because of all that I’ve had to do this month I wouldn’t even have had time to feel sad even though there would have been something, haha. 

Vad är du extra stolt över att ha gjort denna månad? Are you extra proud over something this month?

Finskakursen jag tagit! Att jag vågar erkänna att jag är dålig på något och sen faktiskt tar steget ut till att göra något åt saken! En vacker dag ska jag kunna ta emot även finska kunder!

The finnish course that I’ve been taken! 

sandraemilia, pesto, pasta, recept 2

Hur har du tränat denna månad? How have you been working out this month?

Inte tränade jag bra (enligt mig själv, enligt många andra tränade jag säkert massor) i januari, inte i februari och inte heller i mars… Första veckan i mars hade jag ju min konstiga hosta. Trots att jag kände mig frisk i övrigt vågade jag inte träna då jag fick hostattacker av träningen. Så ingen träning första veckan. Räknade nyss att jag kom upp till 15 träningspass i mars vilket ju såklart är helt okej med tanke på hur fullt upp jag haft och att första veckan försvann i sjukdomens tecken. Men jag börjar bli lite trött på att jag känner att jag inte tränar tillräckligt! Tre månader av den känslan är inte så rolig!

According to myself not enough! The first week in march I missed because of my cough. I just counted so I had 15 workouts in march which is of course okay when you think about my cough and that I’ve been stressed this month. 

Något klädesplagg du använt extra mycket? Any piece of clothing you’ve been using a lot this month?

Yes, mina nya stövletter från Zalando!

Yepp, my new shoes from Zalando!

sandraemilia, stövletter, zalando, vagabond, fashion, outfit

Hur skulle du summera denna månad? 

Stressig med rolig!

 

1
Follow:

2 Comments

 1. Ljungas flicko
  02/04/2017 / 13:21

  ❤❤? Snaart!

  • Sandra Holmäng
   02/04/2017 / 17:38

   Hihi japp ❤❤?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *