Månadslistan- Maj

Har det på riktigt gått en vecka sedan första juni?! Jag har inte glömt att sammanfatta maj månad utan bara inte haft tid, men har jag verkligen inte haft tid på en hel vecka?! Well mina veckor är faktiskt fullbokade med Voga kunder, vilket ju såklart är fantastiskt!

Vad var extra bra denna månad?

Att Voga Styling fick priset Årets Unga Företagare av Österbottens Företagarförening! 

voga styling, sandraemilia 12

Hände det något tråkigt?

Inte vad jag kan komma på nu? Nä tror inte det?

Vad gjorde dig glad? 

Priset Årets unga företagare, sommarvädret, att Robert skaffade lägenhet i Vasa, hehe…. Så nu är vi alla tre samlade i Vasa! Roberts mamma sa faktiskt till mig att stackars dig Sandra nu då Robert kommer till Vasa, hur ska du stå ut?! Men jag tror faktiskt det finns risk för att bli tvärtom, Robert kommer flytta härifrån för att han kommer bli så led mig 😉

Vad gjorde dig ledsen?

Jag tänkte en hel del på min pappa som dog i cancer för några år sen. Hans födelsedag var i maj. Önskar att jag hade haft tid att baka Toscakaka som var hans favorit!

Vad är du extra stolt över att ha gjort denna månad? 

Att jag skaffade mig själv en tandem partner för finskan och hade min första makeupskola på finska. Haha HERREGUD! Nää det gick absolut inte bra men det var ett steg i rätt riktning!

Hur har du tränat denna månad?

Kalendern visar att jag tränat 15 av 31 dagar. Jäklar det är jag inte riktigt nöjd med! Det positiva är dock att många av dessa pass har varit rätt långa, tunga pass där jag tagit ut mig till 110 %, så det är i alla fall otroligt bra! Dessutom har jag påbörjat min löpträning igen (som jag alltid börjar till sommaren), så det är ju också helt suveränt! Då fast man springer bara en kort stund så får ju kroppen ändå jobba väldigt bra! Överlag har jag hittat tillbaka till riktigt tung styrketräning (har mest varit på pass i vinter och gjort lättare övningar), ni vet typ marklyft och knäböj. Det känns så bra och jag har fått snabba resultat trots att det är länge sen jag lyfte tungt! Sen har det också varit en del kortare hemmaträningar när tiden inte räckt till. Tyvärr ingen yoga som jag började med i våras… Men när man inte har tid att träna så mycket som man vill så tar jag ju nog hellre styrketräningen framom yoga!

Något klädesplagg du använt extra mycket?

Ohja, den här rosa stickade tröjan från gina tricot. Den är så skön, passar till allt i min garderob, den passar till mig så himla bra och jaa, den är bara så fin! Nedanför kan ni också se mig bära den mer “rörligt” i min senaste video.

sandraemilia, outfit, pink, braid, mom jeans 6

 

3
Follow:

1 Comment

  1. 15/09/2017 / 18:01

    Many thanks for the awesome facts enclosed within your blog, what follows is a little test for your blog page viewers. Who said the following quote? . . . .A lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants on.
    ugg outlet online http://www.uggbootsoutlet.online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *