MÅNADSLISTAN- Juni & Juli

Om ni har koll på min blogg så märkte ni säkert att jag inte gjorde nån månadslista och sammanfattning över juni månad. Men det var bara för att jag inte hann helt enkelt. Först 7 juli hade jag tid och då insåg jag att det redan hade gått en vecka sen det blev ny månad, haha. Men jag tänkte att jag kan ju lika bra sammanfatta båda månaderna denna gång.

Vad var extra bra dessa månader?

Nå typiskt sommargrejer är ju att tja, det varit sommar! Oavsett väder så är det alltid härligt med sommar när det är så grönt och livligt utomhus. Jag springer ju aldrig vintertid men på sommaren tycker jag att det är ljuvligt (bara knäna håller) när man samtidigt kan njuta av naturen. Så extra bra har mina löpturer i naturen med en bra podd i öronen varit 🙂

Sen var juni månad fullbokad med kunder! Så härligt men faktiskt lika skönt att det var lite lugnare i slutet av juli (säkerligen är alla på semester och orkar inte svettas i provrum 😉 ) så man hunnit få lite egentid och varva ner lite emellanåt. Speciellt när jag inte har någon semester behöver man lite ledigare dagar ibland.

Extra roligt var självklart också när Erica var hem under ganska många dagar. Det var fantastiskt och vi hann med massor under de dagarna!

sandraemiliavännerfriendsbruuda

Bruudan samlade!

Klassträffen jag hade ordnat hemma hos mig i Forsby var super rolig också! Så kul att se alla igen efter nästan 10 år!

DSC00595

Från klassträffen när jag och Jona hade fixat ihop ett långbord. Man blev ju lite sugen på att ordna ett bröllop efter det… Både jag och Jona älskar att vara kreativa på det viset och Jona började redan prata om hur han ska snickra ihop bord till vårt bröllop…

Sen Kalajoki nu i slutet på juli var självklart en höjdpunkt!

DSC00795

Hände det något tråkigt?

Alltså varje gång jag ska svara på denna fråga så känns det som att det aldrig händer något tråkigt i mitt liv, haha. Nää klart det gör det men jag är glad över att det verkar som så att jag bättre kommer ihåg det positiva än det negativa!

Men faktiskt kommer jag inte på någon enskild negativ händelse men det som däremot känts tråkigt är det att jag knappt gjort några somriga grejer. När jag jobbat så mycket som jag jobbat (och förstås det dåliga vädret) så har det inte varit speciellt många sommar happenings i mitt liv, vilket är tråkigt! Jag tänker alltid på våren att åh i sommar ska jag göra det där, och det och sen det där också men i år har jag nog verkligen inte hunnit pricka av många av de punkterna…

Vad gjorde dig ledsen?

Det jag skrev om här ovan.

Vad är du extra stolt över att ha gjort dessa månader? 

Faktiskt det att jag gällande bloggen samt mitt driv som entreprenör blivit kontaktad av flera företag och personer gällande samarbeten och projekt på senaste tiden… Så förhoppningsvis blir det också något utav allt detta. Spännande!

sandraemiliabloggbossladybabe

Hur har du tränat dessa månader?

Återigen kollar jag min kalender och ser att i juni tränade jag 18 gånger på 30 dagar vilket innebär 4-5 gånger i veckan, och det är jag nog nöjd över! I juli blev det dock bara 13 gånger men då kom jag på att jag var ju faktiskt sjuk en hel vecka, det började med feber i två dagar och sen var jag förkyld, så slår man ut 13 gånger på tre veckor blir det ju ändå 4 gånger i veckan vilket är okej!

Det jag gjort är främst gymträning med tyngre vikter. Sen har det som sagt blivit en del löpning, men eftersom jag måste ta det försiktigt med knäna så har jag laddat ner en app som heter Start Running, den meddelar när man ska springa och när man ska gå. Så då kan det vara gång två minuter, sen löpning två minuter o.s.v. Det har visat sig vara lagom för mina knän!

Sen var jag också på body attack i torsdags efter ett långt uppehåll. När jag haft så mycket jobb har tiderna för body attack inte passat mig plus att jag tror de haft typ sommarlovs uppehåll? Men i torsdag var jag på ett pass och jäklar vad tungt det var, haha. Jag var trött redan innan och orkade inte alls hålla tempot men svettig och slut var jag då verkligen efteråt! Trodde morgonen efter att en buss kört på mig under natten.

Något klädesplagg du använt extra mycket?

Hm… Måste kika i mitt arkiv, hehe 😉

Jag har varit väldigt varierad i mina looks denna sommar men använt väldigt mycket off shoulder toppar och klänningar!

sandraemiliavogastylingoutfitredscarfoffshoulderginatricotlevis3

Här kan ni förresten se min senaste video där jag visar upp en mängd outfits! 🙂

0
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *