• MÅNADSLISTAN- Juni 2018

  Hello! I must say that June was a good month! But let’s look closer on why’s that 🙂

  Hejsan! Alltså juni månad måste jag nog säga att har varit en väldigt bra månad! Men vi ska kika närmare på vad det var som var så bra 🙂

   

  What was extra nice this month? Vad var extra bra denna månad?

  Midsummer with Jona, Michelle and Magnus, that we booked a trip to Tallinn in December with Erica and Marius, a secret project that I’m working on, hehe and that I’ve actually had a lot of lazy days this summer when I I’ve been able to do “summer things”.

  Midsommar med Jona, Michelle och Magnus, att jag och Jona bokade resa till Tallinn i jul tillsammans med Erica och Marius, ett hemligt projekt jag håller på med, hehe och att jag haft en del lediga dagar där jag kunnat slappa och gjort somriga saker.

  sandraemilia, midsommar, 2018, blomkrans, outfit, style, boyfriend tag

  sandraemilia, midsommar, 2018, blomkrans, outfit, style, friends, lilla röda stugan, michelleochsandra

  sandraemilia, outfit, midsommar, midsummer, 2018, sommar, summer, style, dress, yellow, flowers 5

   

  Did something bad happen? Hände det något tråkigt?

  No.

  Noupp.

   

  What made you happy? Vad gjorde dig glad?

  This is the first Summer in a long time that I’ve been able to have some days of. I’ve not been working less but now when I get to decide when I work then I’ve chosen to work a lot some days to be free antoher one. So I’ve been able to celebrate Summer more then I’ve done in years 🙂

  Det är första sommaren jag haft lite mer lediga dagar. Eller ska vi säga jag har väl inte egentligen haft mera ledigt men eftersom jag kan bestämma mina tider helt själv har jag kunnat jobba asmycket vissa dagar för att sen vara mer lediga andra. Så med andra ord har jag fått in mer somriga saker i år än vad jag fått på flera somrar 🙂

   

  sandraemilia, sailor, summer, outfit, 2018, white shorts, blue striped shirt, hat, straw bag, trendy 3

   

  What made you sad? Vad gjorde dig ledsen?

  Weird month, I haven’t been sad at all this month, haha.

  Konstig månad men jag har inte känt mig ledsen över speciellt mycket, haha.

   

  Are you proud of something you did this month? Vad är du extra stolt över att ha gjort denna månad? 

  Yes, I’ve started a new project, it’s still so new that I still don’t know if it will succeed but I believe in this idea so hopefully it will be a success and if not it will be later!

  Ja startandet av ett nytt projekt, nu är det dock ännu i ett så tidigt skede att det kanske inte blir av i nuläget men jag tror verkligen på idén så förhoppningsvis blir det av nu och om inte så senare i höst/vinter!

   

   

  How have you been working out this month? Hur har du tränat denna månad?

  Actually not much! Only 11 workouts this month. BUT I’ve been doing other things that’s also good for the body so it’s not like I’ve been lazy. July will be totally different though, I have a collaboration with Yvonne, a personal trainer, and I’ve already had my first workout. It hurts… Haha. But more about this on wednesday!

  Jag har faktiskt tränat ovanligt lite denna månad, bara 11 träningspass ser jag i kalendern jag skrivit upp. MEN då har jag rört på mig så där annars betydligt mer än vanligt! Så rört på mig har jag nog minsann men det har inte varit lika många pass på gymmet. Juli kommer väl dock bli något helt annat då jag nu har ett samarbete med en PT, haha… Ajaj vilken träningsvärk jag har ikväll redan efter första passet, haha…. Men mer om detta på onsdag! 

   

  OUTFITS OF JUNE 2018

  sandraemilia, outfit, midsommar, midsummer, 2018, sommar, summer, style, dress, yellow, flowers 11

  sandraemilia, outfit, sommar, summer, fashion, skirt, 60s, styling, fashion 4

  sandraemilia, midsommar, 2018, blomkrans, outfit

  sandraemilia, outfit, beige, white jeans, scarf, summer, style, 2018, red shoes, leopard 2

  sandraemilia, outfit, sommar, summer, fashion, skirt, 60s, styling, fashion

  sandraemilia, outfit, sommar, summer, fashion, skirt, 60s, styling, fashion 2

  sandraemilia, sailor, summer, outfit, 2018, white shorts, blue striped shirt, hat, straw bag, trendy

  sandraemilia, outfit, summer, blue shirt, voga styling, style, trendy, 2018, cat eye sunglasses 5

   

   

  2
  Follow:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?