MÅNADSLISTAN- Januari 2018

sandraemilia, nature, finland, snow, 2018, snö, suomi, skog 6

Första månaden detta år har nått sitt slut. Och det känns alltid som att januari är en av de längsta månaderna. Det händer inte så mycket och mest vill man bara ha tråkig vardag efter ett fullspäckat december.

Vad var extra bra denna månad?

Det var nog nya energin man fick efter en relativt ledig och mysig decembermånad. Jag och Michelle släppte ju vårt första poddavsnitt 1.1 vilket gav en rejäl boost i vardagsglädjen! Sen har det varit mycket planering och det känns som att 2018 kommer att bli ett grymt år tack vare alla nya idéer och inbokade planer!

Och självklart, lilla valpen!

Hände det något tråkigt?

Haha alltså jaa, för att vara lite extra personlig här nu då så hade faktiskt jag och Robert ett rejält bråk. Det höll på ett bra tag men allt är nu uppklarat och vi är bättre vänner än nånsin med klar luft emellan oss så att säga.

När Jona kom hem en dag när Robert var här för första gången efter vårt bråk så märkte jag hur tyst Jona blev när han såg Roberts skor. Efter en stund stack han in huvudet och frågade försiktigt jahaa hur går det här då? Orolig över att helvetet skulle ha brutit lös. Men jag kunde lugna Jona med att nu är vi vänner igen ;))) Haha vilket drama jag haft senaste tiden, jag som annars inte får uppleva så mycket på det viset!

Vad gjorde dig glad?

Oj mycket! Nya valpen, podden, alla roliga mål och planer för året (både privat och jobbmässigt), jag och Robert såklart, hehe.

sandraemilia, kleinspitz, dvärgspets, vit, hund, valp, 2018 2

sandraemilia, podd, michelle och sandra, stil, mode, entreprenörskap, podcast

Här kan du prenumerera och lyssna på våra poddavsnitt, fem har vi hunnit med hittills och det senaste heter “bröllopsavsnittet”. 

Vad gjorde dig ledsen?

Såklart mitt och Roberts lilla bråk!

Vad är du extra stolt över att ha gjort denna månad? 

Podden blir det nog då! Och en ny plan gällande VOGA men mer om det lite senare!

Hur har du tränat denna månad?

Okej nu ska vi kika i kalendern. I januari så har jag tränat 18/31 dagar men då har jag tydligen glömt att fylla i nästan en hel vecka, wtf liksom, det händer ju nästan aldrig, haha. Men alltså shit vad mycket jag tränat med andra ord! För jag gissar jag har glömt att skriva upp cirka 3 pass vilket innebär jag tränat  över 20 pass denna månad OCH det sjuka är att varje torsdag har jag varit på två pass efter varandra, haha! Men jag är verkligen inne i en extra super rolig träningsperiod just nu och tack vare att jag och Mayss verkligen älskar att träna tillsammans så då blir såklart motivationen ännu högre! Det här förklarar också varför jag tycker jag fått lite snyggare form på magen på senaste HAHA.

Något klädesplagg du använt extra mycket?

sandraemilia, outfit, tiger, sweater, pencil leather, skirt, white, shirt, gold, earrings,3

Haha ja till min förvåning den här college tröjan! Vi fick den från Gina Tricot (ibland får vi tröjor som de vill vi ska ha på oss i marknadsföringssyfte, såklart!) Och jag tänkte tjaa den är väl fin men såå inte min stil! Men där fick jag! Nu med skjorta under är det det plagg jag använt mest den senaste 1,5 veckan! Så fler kombinationer med den kommer ni att få!

sandraemilia, outfit, fashion, ootd, grey, knit, beige coat, winter, style, hat

Även den här tröjan har suttit på mig många gånger i januari! Men den innehåller ull så ett självklart val när det är kallt!

sandraemilia, outfit, loppis, kappa, coat, hundtands, houndtooth, all black, inspiration, fashionista

Min svarta läder pennkjol har också fått vara i användning!

Tack för mig januari 2018 och välkommen februari! Min månad så att säga ;)))

 

 

2
Follow:

4 Comments

 1. 01/02/2018 / 16:08

  Så befriande med någon som delar med sig av att man ibland har motgångar och bråkar också. Och skönt att det ordnat upp sig.

  Reagerade på att den orangea tröjan var sjukt snygg på dig! Kanske för att den stack ut lite mer än vanligt.. Är förresten alltid så imponerad av dina överlag vackra bilder! 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   01/02/2018 / 19:24

   Jaa 🙂 Överlag delar jag inte med mig så mycket av mina relationer i respekt mot den andra men i det här fallet kollade jag upp saken med RObert så jag vet det var okej att skriva ut 😉 Men jaa, jag är väldigt glad jag också med tanke på hur stor del av mitt liv han är!

   Hehe nämen tack! 😀 Åh men tuusen tack!!!

 2. 03/02/2018 / 20:05

  Din bloggdesign är verkligen ON POINT! Så snyggt 😀

  • Sandra Holmäng
   Author
   04/02/2018 / 18:30

   Men tuuusen tack! Vad glad jag blir att höra! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *