MÅNADSLISTAN- Augusti

Augusti har gått över till september och det betyder att jag ska sammanfatta det bästa och det sämsta med augusti.

Vad var extra bra denna månad?

Nu är detta kanske ett litet tråkigt svar men på jobbfronten gällande både bloggen och Voga så har det trillat ner roliga jobbmöjligheter i mejlkorgen!

Hände det något tråkigt?

Jaa, vår hund Trixie (som alltså bor i mitt barndomshem) blev sjuk. Bara i urinvägsinfektion men det var tillräckligt för att jag skulle flippa.

Vad gjorde dig glad? 

Salsa. Haha. I höst är det tänkt att jag och Jona ska gå kurs nummer två i salsa, men Jona har fått jobb i Esbo så han och de andra byggarbetarna kommer att vara i Esbo mån-tors och sen är de hemma fre-sön. Det är bara 3 månader så det kommer att gå bra. Dock betyder detta att han missar salsakursen, högst troligen. Så den senaste veckan har jag och Jona försökt att lära Robert grunden i salsa så han kan komma med mig istället, så att vi i sin tur kan lära Jona det han missar. Så kul och alltså salsa är nog min stora passion här i livet känner jag! Så salsan gör mig glad!

yle å årets unga företagare

Vad gjorde dig ledsen?

Trixie.

Vad är du extra stolt över att ha gjort denna månad? 

Över jobberbjudandena jag skrev om tidigare.

Hur har du tränat denna månad?

18/31 så 4,5 träningspass i veckan. Så det är ju bra! Dock vet jag att en del av dessa varit promenader då jag försökt få in det så mycket som möjligt när vädret ens varit lite bättre nån dag här och där. Att sätta på en bra podd och promenera i sommarvädret har verkligen blivit min grej den här sommaren! Hoppas jag får in det även nu i höst och vinter, får bara ta på mig mera kläder!

Träningen på gymmet har nog också gått riktigt bra. Känns som att jag gick fram väldigt mycket i augusti. Dock nu den senaste veckan har jag inte hunnit till gymmet en enda gång så det känns surt. Men men, det har varit mycket på gång så promenader har fått stå i fokus istället.

Något klädesplagg du använt extra mycket?

Jaa min blommiga klänning!

sandraemilia, outfit, flower, dress, autumn, 2017 10

0
Follow:

2 Comments

 1. 03/09/2017 / 09:36

  Alltså jag skulle också vilja börja dansa salsa! De hade varit såååå kul 😍 Vad kul med jobberbjudanden väntar med spänning på att du skriver om dem hehe.

  • Sandra Holmäng
   Author
   03/09/2017 / 13:29

   Jaa alltså salsa är liivet!! 😍😍 Hehe jaa en del får du se i vloggen som kommer upp ikväll faktiskt 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *