• MÅLAR OM HÄR HEMMA

  vlog målar om hemma, sandraemilia

   

  Nämen hallå på er! Jag har varit så sugen på att vlogga så det fick bli en två dagars vlogg denna söndag! Följ min torsdag och fredag när jag går på möten (Bloggmentorskap och nya influencerresan med Julia bland annat) går på utbildning, träffa min nya praktikant och framför allt se när jag målar om här hemma! Jag är så inredningssugen just nu så WOW, här hemma kommer mycket att ändras har jag på känn! Jag kommer att fortsätta vlogga men endast om inredning ett tag framöver, så håll utkik efter den vloggen sen!

  Sen är jag sugen på en till vloggvecka men kör ju ingen förrän jag nått 500 prenumeranter 😉

  Här hittar ni videon! MÅLAR OM HÄR HEMMA- Vlog Kom ihåg att gilla och kommentera så blir jag SÅ glad! 🙂

  OBS! Videon bråkar på två ställen och ljudet är helt fel! Men spola bara fram några sekunder, där fungerar det normalt sen igen!


  Here’s like every Sunday a new video! And this time I wanted to make a vlog, so follow my days! One thing I do is start painting our living room! And the video is in Swedish of course!

  3
  Follow:

  2 Comments

   • Sandra Holmäng
    Author
    17/09/2018 / 21:47

    Tack! 🙂

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?