LUNCHTIPS- Att ta vad man har hemma!

lunch-healthy-sandraemilia-snabblagat

lunch-healthy-sandraemilia-snabblagat-recept-kalchips

lunch-healthy-sandraemilia-snabblagat-recept

För nån vecka sen var jag hemma och skulle fixa lunch till mig själv. När jag öppnade kylskåpet ekade det så gott som tomt men jag hade absolut ingen lust att gå och handla något. Så som många gånger förr så tänkte jag men det måste ju gå att fixa ihop något av det där som redan finns! Och mycket riktigt! Jag hade ett paket med sopprötter och en broccoli samt solrosfrön. Det rostade jag tillsammans med kryddor i ugnen. I kylskåpet hade jag även en påse med grönkål, det rev jag till mindre bitar och satte på en annan plåt i ugnen med lite havssalt och olja. Det blev till goda, spröda kålchips! I kylskåpet hade jag sen tidigare några rostade potatisbitar, dem värmde jag upp. Sen gjorde jag en smoothie på mango, blåbär, banan, äpple, naturell yoghurt, havremjölk och proteinpulver. Där fick jag även in proteinet i maten. Där hade jag då massor med mat som gick snabbt att göra, som mättade och var riktigt supergott!

Hoppas detta inlägg inspirerar även er till att ta vad ni redan har hemma! För det går nog i många fall med lite fantasi att skapa en riktigt god och hälsosam måltid med det som finns, trots att det ser tomt ut vid första titten 🙂

Gillar ni tips likt detta?

1
Follow:

2 Comments

  • Sandra Holmäng
   Author
   14/11/2016 / 16:37

   Jaa men verkligen!!! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *