• LOPPISFYND & Nyårs förberedelser

  sandraemilia, outfit, lifestyle, blogger, fashion, inspiration, red jeans

  Hej på er! Normalt bloggar ju inte jag speciellt mycket på lördagar men jag blev så sugen på att sätta mig framför datorn, redigera bilder och publicera dem till er så jag kände att jag bara måste göra ett! Det är säkert en följd av att jag hela julen tagit det lugnt och låtit mina sociala kanaler vila lite (förutom insta story). Här kommer nu en par bilder från dagen som gått. En outfit, som ni ser ovan, loppisfynd och förberedelser inför morgon dagens nyårsmiddag! Jag är så taggad!

  Tycker hela min outfit idag är lite pre-nyår! Älskar min glittriga topp som jag bär till vardags. Varför bära glittret endast till fest?! ;))) Eller egentligen är den lite jul och nyår kombinerad denna look. Julröda jeans och glittrig topp. Oj vad jag ska bära dessa jeans mycket i vår (ehm har redan hunnit bosätta mig i dem för att vara ärlig). Jag ska bära dem med loafers, vita stickade tröjor, randigt… Åh de kommer bli favoriterna i vår! Och så sitter de som ett smäck och rumpan blir helt super fin i dem ;)))

  sandraemilia, outfit, lifestyle, blogger, fashion, inspiration, red jeans 2

  Det är ju dock pinsamt hur mycket av mina kläder som nuförtiden kommer från Gina Tricot… Jaa allt i bild (förutom klockan) kommer därifrån…. Meeen så blir det när man jobbar i butik och har personalrabatt.

  sandraemilia, loppis, fynd, lifestyle, fashion, blogger, finland, suomi, muoti

  Okej! Nu till loppisfynden jag och Jona gjorde idag! Både jag och Jona är helt förälskade och båda två har vi nån sorts förkärlek till vackra glas, haha. Gärna i kristall med fina mönster… Idag införskaffade vi 6 glöggkoppar, 6 efterrättsskålar och 6 whiskeyglas som vi ska ha till morgondagens nyårsmiddag. Korgen köpte vi också! Och jag vill lova det blev inte många euron det här, haha. Alltså jag älskar loppis! Jag fyndade också en perfekt sittande ull kappa på loppisen så gå och kika in den på min insta story! sandraemiliah heter jag där (direktlänk här).

  sandraemilia, loppis, fynd, lifestyle, fashion, blogger, finland, suomi, muoti, nyår

  Är det nyår så är det! Rött vin till såsen vi ska göra och till själva maten. Whiskey till Irish coffeena som vi ska göra (i de snöbollsformade glasen vi köpte idag). Gin och så klart bubbelvin! Det är ju trots allt nyår!

  sandraemilia, gin & tonic, nyår, lifestyle blogger, fashion inspiration

  Jona kunde inte hålla sig från att inviga nya glaset och gjorde en gin och tonic till sig!

  sandraemilia, gin & tonic, nyår, lifestyle blogger, fashion inspiration 2

  En del av nyårsdukningen jag köpte idag… ÅH finns det något roligare än att duka?!?! Tror inte det, haha.

  sandraemilia, gin & tonic, nyår, lifestyle blogger, fashion inspiration 3

  Blommor till dukningen.

  sandraemilia, outfit, lifestyle, blogger, fashion, inspiration, red jeans 3

  Och jag som är nöjd över dagens fynd! Nu ska jag dock till gymmet, därav min fina klädsel, haha. Imorgon kommer förresten fortsättningen av årsresumén upp på bloggen.

  3
  Follow:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?