LIVING ROOM- New in!

sandraemilia, interior, inredning, vardagsrum, livingroom

Minns ni att jag bloggade för ett tag sen om att jag ville ha dessa lampor? Tror också att jag bloggade om det redan i höstas nån gång. När jag och Jona var hemma över påsk så sov vi båda var för sig. På kvällen skickade Jona en selfie på sig själv tillsammans med sin katt, om jag minns rätt. Jag minns ingenting av Jona (hehe) för jag såg bara att det i bakgrunden hängde en slinga med dessa lampor. Skrev till Jona om han kan fråga Rebecca var hon köpt dem och vad de kostade, eftersom ju jag ville ha egna men de jag tittat på kostat 60 euro vilket jag tyckte att var ganska dyrt. Jona skickade nån minut senare tillbaka att de kostade 20 €, att de kommer från Halpa Halli men att jag får ta dem.

Så nu hänger dessa fantastiskt fina lampor i öppningen mellan vardagsrummet och köket och alltså jag hoppas ni följer mig på instagram och har sett på nån av mina story bilder hur fint de lyser på kvällen?! De ger verkligen den perfekta mys belysningen till både köket och vardagsrummet!

3
Follow:
Share:

6 Comments

 1. 27/04/2017 / 08:29

  Så fina och så fint du har det!

  • Sandra Holmäng
   Author
   27/04/2017 / 16:48

   Tusen tack! 🙂

 2. 27/04/2017 / 10:21

  Såå fina lampor! *ska gå å leta efter likadana på halpahalli*

  • Sandra Holmäng
   Author
   27/04/2017 / 16:48

   Hihi jaa men visst ska du det! 🙂

 3. 27/04/2017 / 13:55

  Vilka snygga lampor. Snällt att du fick dem.

  • Sandra Holmäng
   Author
   27/04/2017 / 16:49

   Tack! Ja verkligen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *