Julfestande, fjantiga bilder, listor och klockor

jona-sandra

En fjantig och söt liten bild på mig och Jona när vi försökte fota oss tillsammans med de nya klockorna jag fick i samarbetet med Hexter & Baines, haha. Vilken tur jag har som har en pojkvän som ställer upp på så många fjanterier tillsammans med mig 😉

Oj vet ni vilken ljuvlig julfest jag hade tillsammans med klassen igår! Vi var och åt till Frans & Nicole och där var det helt fantastisk mat! Timmarna bara flög iväg och tårarna bara sprutade. Vi avslutade med att skriva ner vad alla gör om 5 år när vi ska ha reunion så vi får se sen hur rätt vi hade, haha.

Idag började jag denna fredag med ett väldigt intressant och givande möte. Efteråt har jag jobbat hemma med en lång to do list. Just hade jag en makeup kund som skulle på julfest och nu ikväll ska jag fortsätta på min to do list innan det blir lite hemmamys med Jona.

Men jag blev taggad i en liten lista av Henrietta så den tänkte jag fylla i här.

1. Hur länge har du bloggat?

Om jag får tro Jona så startade jag den innan vi blev tillsammans, för alltså mer än 8 år sen.

 

2. På vilka portaler?

Jag har varit på dem alla, haha. Blogg.se, blogger, papper.fi, bloggerfy som premiumbloggare, autre.fi också som premiumbloggare (eller vad kallar man det?) och nu är jag på egen.

 

3. Vad är det bästa med att blogga?

Att få utlopp för sin kreativitet! Och nu med företaget VOGA att få visa vad man går för.

 

4. Och det sämsta?

Pressen att alltid behöva prestera och bli bättre. Men jag tycker nog ändå inte den pressen är så farlig.

 

5. Vem tar dina bilder och vad har du för kamera?

Min Jona i 90 % av fallen. En Nikon D5500 med ett 50 mm f/1,8 objektiv samt ett 18-140 mm

 

6. Har bloggen lärt dig något?

Ja otroligt mycket!

 

7. Har du lärt känna någon via bloggen?

Yes det har jag 🙂

 

8. Hur många inlägg skriver du i veckan?

Ungefär 6-8 inlägg.

 

9. Kan du leva på din blogg?

Nej nej, men hjälp i ekonomin av den det får jag.

 

10. Hur mycket tid lägger du på din blogg?

Väldigt olika, allt ifrån 2 h till 8 h per dag.

 

11. Hur länge kommer du att blogga?

Läänge, läänge. Just nu ser jag inget slut på mitt bloggande!

ost-kex-kvall-ostkniv-sandraemilia

Igår kväll tvingade jag Jona till en kex och ostkväll. Det var inte så uppskattat från hans sida…. Haha!

 

3
Follow:

2 Comments

 1. 09/12/2016 / 22:14

  Intressant att läsa!

  • Sandra Holmäng
   Author
   10/12/2016 / 10:45

   Så bra! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *