Join the VOGA Style Challenge

sandraemilia, christmas home, julhem, interior, inredning

sandraemilia, vogastylechallenge, video, style challenge, vintage, fashion

OH MY GOOOOD! I just made my first video in English! But pleeeeease don’t judge my bad english accent! I know it’s not good! But I think I’m fucking amazing that did it anyways, haha.

The reason why I made this video in both Swedish and in English is because I have gotten a lot of new subscribers lately and I think you all are english speaking or don’t understand swedish. So I thought I should try this! But since I made this video I started thinking that at least for now, I will be making videos in Swedish and then I will put subtitles on them!

So here’s my new video where I tell you about a new idea that I had, a #vogastylechallenge. Check my video to see what that is!

OH MY GOOOOOD! Jag har gjort min första video på engelska! Men snälla öm inte ut min dåliga engelska, jag vet att den inte är den bästa! Men jag tycker att jag är jävligt modig som ändå vågade mig på detta, haha.

Orsaken till att jag gjorde videon på både svenska och engelska är för att jag har fått en hel del nya prenumeranter på senaste och vad jag tror pratar alla engelska eller i alla fall inte förstår svenska. Så jag tänkte att jag måste testa detta med engelskan! Dock har jag hunnit tänka lite efter att jag gjort videon och bestämt mig för att troligen blir det så att jag kommer göra svenska videos med engelska undertexter. Men vi får se!

Så här är videon där jag pratar om min senaste idé, min #vogastylechallenge. Kolla videon för att ta reda på vad det egentligen är!

 

 

Ja förresten! Här är senaste poddisavsnittet! 🙂 

– En ny säsong av podden finns ute! 🙌 Andra säsongen kommer att se lite annorlunda ut, i senaste avsnittet berättar vi mera! 
– Vi ska börja studera igen! Vårt senaste avsnitt handlar om målsättning för 2019 och då avslöjar vi också att vi kommer börja studera! Ett riktigt bra avsnitt om vi får säga det skälva. 🌸😍☀
– Michelle tipsar om en ny favoritpodd i vårt senaste avsnitt, podden She podcast. 🙌💛 Podden har en härlig mix av inspirerande avsnitt och avsnitt med praktiska tips. 
-Nästa vecka åker vi iväg på influencerresa till Tallin 😍 lyssna på podden där vi berättar mera om resan och så kan ni följa med hashtaggen #influencertakeovertallin för att se bilder från resan

Ha en fin vecka!

 

2
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *