Jag skiter i jantelagen, nominera mig!

outfit-sandraemilia-white-shirt-jeans-hat-2

galan-2016

Nomineringsblanketten inför årets bloggala har släppts och alla sitter nu och funderar vem de ska nominera och alla bloggare sitter och undrar hur ska de på bästa sätt, utan att verka för på, ska kunna fiska efter röster. Men jag skiter i jantelagen denna gång! Jag vet att jag är bra och jag vill att du (om du vill förstås) ska nominera mig! Varför undrar ni då kanske, vad har jag som gör mig så bra? Jo men det ska jag ta och berätta nu! Jag har absolut inte den bästa bloggen, med det bästa innehållet, inte de snyggaste bilderna, inte den bästa texten eller tips. MEN jag har definitivt en av de bästa utvecklingskurvorna det här senaste året. Sen galan 2015. På vilket sätt undrar ni? Jo här kommer listan:

 1. I december 2015 strax efter Galan tog jag ett beslut. Jag skulle göra allt för att förbättra min blogg till nästa Gala.
 2. Det första jag gjorde var att i januari ta beslutet att jag måste skaffa photoshop! Jag förstår inte än i denna dag hur jag inte förstått det tidigare men jaja, bättre sent än aldrig.
 3. Nästa steg var att jag måste börja satsa mer på att skriva. Det behöver inte vara mycket bara jag i alla fall berättar lite om vad jag gjort och vad som händer i mitt liv.
 4. Samtidigt valde jag att börja översätta texten till engelska ( det går i perioder hur mycket, beroende på vad som händer runtom mig).
 5. Nästa steg var att jag förstod det här med kvalité framför kvantitet. Istället för 4 halvdåliga inlägg om dagen drog jag ner det till 1-2 inlägg om dagen, men nu inlägg där jag också satsade betydligt mer på både skapande, text, bild och redigering.
 6.  Jag valde också att börja satsa mer på mina andra sociala kanaler. Instagram och Youtube.
 7. Med instagram ville jag komma underfund med vad som är mitt sätt att redigera bilder på och hur jag vill att mitt flöde ska se ut. Båda målen gällande instagram kan jag bocka av.
 8. Youtube har jag jobbat mycket på och både följarna och visningarna ökar. Jag nådde kanske inte riktigt dit jag hoppats  but I’m working on it!
 9. Under våren började jag undra om jag borde skaffa en ny blogg där jag får bestämma allt själv. I och med VOGA Styling kändes det helt naturligt att jag skulle blogga från vår plattform. I augusti kom sandraemilia.com till världen!
 10. Under sommaren kände jag att det kanske var dags att börja satsa i en ny kamera. I september kunde jag välkomna en ny Nikon D5500. Tillsammans med mitt fasta 50 mm objektiv och det nya 18-140 mm objektivet känner jag att bildkvalitén verkligen har förbättrats.
 11. Jag startade VOGA Styling tillsammans med Robert och Heidi. Vad har det med bloggen att göra undrar ni nu. Det ska jag förklara. Jag har en modeblogg och mode är verkligen hela min värld. Istället för att bara hålla det till en blogg och en hobby valde jag att ta det steget vidare och också börja hjälpa andra med sin stil, makeup och garderober! Mitt mål är att alla ska få ha en fantastisk garderob, en stil de själv älskar och mår bra i och att alla ska känna att de bara rockar och kan skina med sitt självförtroende! (Vilket jag tror hårt på att man gör när garderoben är i ordning och man är nöjd med sitt yttre!).
 12. I och med nya bloggen bestämde jag också att jag ska börja dela med mig mer av mig själv, mina tankar och funderingar. Inte har jag gjort en megastor förändring än men jag tror nog alla ni som faktiskt läser min blogg håller med om att jag blir bättre på det. Här kan ni som vill läsa två exempel: jag och min kropp samt mår jag aldrig dåligt. 
 13. En avslutande orsak till att nominera mig är för att jag det senaste året verkligen insett vad det är jag vill göra med mitt liv! Jag vill få inspirera andra och jag vill framför allt hjälpa andra med deras stil! För mig betyder att bli nominerad (och kanske vinna) inte en bekräftelse på att det jag gör är bra, det också såklart, men mest kommer det att stärka mig och mitt varumärke vilket kommer leda till att det stärker VOGA. Alltså bloggen är för mig väldigt viktig för att kunna bygga upp VOGA till ett fungerande företag. Jag älskar bloggandet, jag älskar att hjälpa andra med sin stil men tyvärr måste man också få pengar för det man gör, tyvärr behöver vi i dagens värld en lön för att kunna fungera normalt. Och jag tror hårt på att en sån sak som att kunna bekräfta mitt kunnande som modebloggare skulle stärka mitt jobb som stylist och delägare i VOGA Styling. Ju mer publicitet min blogg får desto mer publicitet till VOGA helt enkelt. En sån här nominering är i det stora hela bara en liten strunt sak men jag tror ändå att det är ett stort steg i rätt riktning för det jag vill göra med mitt liv. För jag känner det verkligen så otroligt starkt att det är de här två grejerna jag vill syssla med!

Som ni kanske märker kan min lista göras lång! Säkert finns det fler saker som jag just nu inte kommer på men det här är i alla fall de största och viktigaste stegen på min utvecklingskurva. Så som sagt, jag har absolut inte den bästa bloggen, långt ifrån, men jag har verkligen kämpat och jag kämpar hårt just nu! Jag kanske inte förtjänar att vinna i nån kategori men jag tycker fan i mig att jag är värd en nominering. Hehe. Och egentligen att få vinna också. Hehe. Så nu är det upp till er om ni tycker precis som jag att jag är värd att nomineras. I så fall kan ni göra det här. All kärlek till er oavsett om ni nominerar mig eller ej. Tack till alla er som följer mig och gör att denna blogg växer så att jag får extra bränsle till att göra det jag älskar ♥

Och för er som undrar vilka av kategorierna det är jag själv anser mig passar i så skriver jag ner dem här: Årets mode- och skönhetsblogg, med tanke på att mitt blogginlägg “Varför man ska följa sina favoritbloggar på sociala medier” fick en hel del kommentarer och stor spridning kanske det skulle passa enligt nån i Årets blogginlägg, Årets bloggveteran vore ju lite roligt, haha (Jona menar att jag hade bloggen redan när vi blev tillsammans, alltså för mer än 8 år sen!), Årets youtuber vore ju såååå härligt, Årets instagrammare likaså men youtube känns bättre enligt mig, Årets inspiratör vore fantastiskt! Årets blogg också såklart men där känner jag att jag ändå inte har någon chans i jämförelse med alla tunga och helt fantastiska bloggare som finns där ute! Men viktigaste är så klart kategorin ÅRETS MODE- OCH SKÖNHETSBLOGG!

Tack för mig och hoppas ni med detta inlägg verkligen känner min hunger på livet, bloggandet och egenföretagandet med VOGA, haha 🙂

 sandraemilia-galan-2015-finlandssvenska-bloggare-gala-outfit-guld-klanning-6

Jag måste ju bara klämma in här att detta inlägg är också ett resultat av #fuckit och #josefinochvanja, ni är säkert några som förstår precis vad jag menar 😉 #bästapodden

2
Follow:

13 Comments

 1. 17/10/2016 / 20:23

  Du har definitivt min röst (röster)! Du har blivit en stor favorit för mig den senaste tiden och det är roligt att se hur snabbt du utvecklats i bloggandet 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   17/10/2016 / 21:16

   Oj är det sant, taack snälla vad glad jag blir!! 🙂 Kan ju då också berätta att jag redan tänkt på din blogg till kategorin årets fotoblogg! 😉 Äääälskar ju dina tips och vackra bilder!

 2. 17/10/2016 / 21:06

  Jag som idag i min blogg funderade kring hur sjutton jag ska välja ut ett årets inlägg, men det där som du föreslog ska jag definitivt överväga! 🙂 Det “viktigaste” inlägget i min blogg i år skulle kanske vara det om lagliga vs olagliga tävlingar/lotterier i sociala medier 🙂 Eller det där jag framhäver Österbotten som besöksmål genom mina “staycation”-inlägg.

  • Sandra Holmäng
   Author
   17/10/2016 / 21:21

   Nämen va roligt att höra! 🙂 Aah det där med olagliga tävlingar… måste jag fara å kika på, det hade jag missat! Intressant! 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   17/10/2016 / 22:09

   😀

 3. 17/10/2016 / 22:33

  Du har absolut min röst! Det är så roligt att se bloggare utvecklas, och så snabbt du har lyckats förbättra kvalitén på bloggen är verkligen superkul att se! 😀

  • Sandra Holmäng
   Author
   18/10/2016 / 11:22

   Oj tack snälla vad glad jag blir!!!! 🙂 😀 kram

 4. 18/10/2016 / 13:14

  ÄLSKART! Just Do It! 😀 <3

  • Sandra Holmäng
   Author
   18/10/2016 / 13:33

   😀 <3

 5. Emma
  20/10/2016 / 17:53

  Röstade på dig! (Y) 🙂 Trevlig helg! 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   20/10/2016 / 20:42

   E det sant, oj tuuusen tack!! 🙂 Och trevlig helg till dig med! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *