IT’S ALL IN THE DETAILS! I samarbete med Fogelberg

-I betalt samarbete med Fogelberg Watches-

sandraemilia, outfit, watch, fogelberg, ootd, första bild

Alltså att få samarbeta med klockmärken, jo tack väldigt gärna! Jag älskar ju klockor och det är absolut den viktigaste accessoaren för mig. Utan klocka känner jag mig nästan naken!

Med denna början är det väl inte konstigt att jag tackade ja till att samarbeta med klockföretaget FOGELBERG. Det var en sann fröjd för ögat att gå in på deras hemsida och se alla deras vackra klockor som är helt i min smak!

sandraemilia, outfit, watch, fogelberg, ootd 8

Den typ av klocka som jag älskar mest är de med mesharmband. Jag har sedan tidigare en i guld och en i roséguld så denna gång ville jag såklart komplettera med en i silver.

Modellen som jag har heter Standard Steele 40 mm och har alltså mesharmband. Den är vacker och passar som handen i handsken till min garderob.

sandraemilia, outfit, watch, fogelberg, ootd 2

Vad består då denna klocka av? Den har reptåligt safirglas och japanskt urverk av hög kvalité. Materialet är av rostfritt kirurgiskt stål och plätteringen så är även extra stryktåligt för att undvika repor. Så bra! Man vill ju inte behöva gå runt och vara rädd för att klockan ska ta skada!

sandraemilia, outfit, watch, fogelberg, ootd 4

Är du sugen att själv ta en titt på Fogelbergs klockor så kan du gå in på deras hemsida här. 

sandraemilia, outfit, watch, fogelberg, ootd 6

Jag gillar att denna modell är rätt kraftig! Mina tidigare klockor är lite mindre så den här kompletterade verkligen min garderob!

sandraemilia, outfit, watch, fogelberg, ootd

Jag har då valt att matcha min klocka tillsammans med ett stilrent armband från Efva Attling. Sedan ville jag att även resten av looken skulle kännas klassisk. Därför bar jag också mina kostyminspirerade byxor, trenchcoat och pricken på i:t en liten scarf och cat eye formade solglasögon! Men för att det inte heller skulle bli för mycket av det klassiska valde jag istället för en vit skjorta en vit lite tuffare t-skjorta. Gillar ni denna look?

sandraemilia, outfit, watch, fogelberg, ootd 3

sandraemilia, outfit, watch, fogelberg, ootd 7

-I betalt samarbete med Fogelbergs klockor-

0
Follow:

2 Comments

 1. Mikael
  12/06/2017 / 17:01

  Himla snygga byxor!

  • Sandra Holmäng
   Author
   13/06/2017 / 14:48

   Tack! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *