• Månadslistan View Post
 • INTERIOR DREAMS- New lamps for our home

  – I samarbete med lamp24 –

  Att ha ett mysigt och vackert hem är otroligt viktigt för mig för att jag ska må bra i min vardag. Därför är jag oerhört glad över att jag får göra ett bloggsamarbete med lamp24 och drömma mig bort lite i inredningsvärlden!

  Jag har fotat fyra platser i mitt hem och kommer här visa upp hur jag valt fyra favoritlampor från lamp24:s hemsida och var i vårat hem de skulle sättas.


  To have a cozy and beautiful home is important for me so I can feel good in my everyday life. So now I’m super excited to get the chance to make this collaboration with lamp24 and get to dream away a little bit into the interior world.

  I have taken pictures of four places in our home and then I’ve chosen four favorite lamps from lamp24:s homepage. Here I’ll tell you were in our home I would put them.

   

  sandraemilia, interior, apartment, inredning, hall, gammal byrå, living room, vardagsrum 3

   

  Jag hatar egentligen vår pappers lampa från IKEA som står i hörnet av vardagsrummet men jag har ännu inte gjort något åt saken, haha. Men jag skulle älska att ha lampan Jonera där istället. Jag skulle troligen flytta ihop bokhyllorna och låta lampan stå bredvid fåtöljen istället.


  I actually hate this paper IKEA lamp in the corner of our living room but I just haevn’t done anything about it, haha. But I would love the lamp Jonera there instead. I would propably put the bookshelfs together and have the lamp on the side of the armchair instead.

   

  sandraemilia, interior, apartment, inredning, kök, kitchen, lamp, lampa, gold, guld, trendy
  Köksbordsdelen är nog den plats i lägenheten jag är minst nöjd med för tillfället. Som ni kan se hade vi köksbordet vänt andra vägen när vi flyttade in men jag gillar bordet bättre som det står nu. Därmed hänger vår nuvarande lampa helt fel, haha. Jag skulle älska lampan Niro istället! Jag skulle antagligen behöva byta all inredning i köket om jag köpte den, haha, men den är hur som otroligt fin!


  The kitchen is probably the place I’m less satisfied with in our home at the moment. As you can see we had the kitchen table different when we moved in but I like the kitchen table better where it’s now but as you can see the lamp we have there is in the wrong place. And the Niro lamp is amazing! I would probably have to change everything in the kitchen

  if I would buy it buut anyways it’s super nice, haha.

   

  sandraemilia, interior, apartment, inredning, living room, vardagsrum, lamp, lampa, guld, gold

   

  Vårt vardagsrum och soffavdelning älskar jag dock! Det är så mysigt och färgerga gör mig så glad! Lampan tycker jag dock att passade bättre itidgare med inredningen vi hade då så lampan Cara tycker jag att skulle passa mycket bättre! Och så är den ju i guld, hehe…


  Our living room sofa area I love though! I think it’s so cozy and the colors make me so happy! The lamp that we have there though was better with the interior we had before so the Cara lamp I think would look so much better! And it’s gold, hehe…

   

  sandraemilia, interior, apartment, inredning, hall, gammal byrå, lampa, lamp, gold

   

  Steg för steg så håller jag på och byter alla inredningsdetaljer här hemma till guld. Men fortfarande är det silver detaljer på byrån när man kommer hem till oss. Så där tillsammans med andra gulddetaljer skulle jag älska en Anni lampa. Den är så vacker!

  Vad tycker ni om dessa fyra lampor? Hittade ni någon favorit?


  Step by step I’m changing all the interior decorations that we have in our home to gold. But still it’s silver on the bureau when you enter our home. So there together with some other golden details I would love the Anni lamp! It’s so beautiful!

  What do you think about these four lamps? And did you find any favorites?

   

   

   

   

  1
  Follow:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?