INREDNINGEN EFTER JUL- Bedroom & Hallway

sandraemilia, home, interior, 2017, sovrum, bedroom, details

Tjugonde knut nu ska julen ut. Jag som älskar julen känner mig alltid lika deppig samma dag som jag tar ut julen (och förbaskade ni som redan 2 januari skrev att julen fått åka ut, hade lust att unfollow alla sådana typer på insta, hehe 😉 ) men det är ju härligt sen när allt är bort och lägenheten städad. Till jul älskar jag allt som är rött och jag vill det ska vara mycket överallt så det känns varmt och mysigt, som ett tomteland. Men resten av året vill jag gärna hålla det lite enklare så då känns det ändå väldigt bra när julen åker ut.  Så här ser det i alla fall ut i vårt sovrum och hall just nu.

sandraemilia, home, interior, 2017, sovrum, bedroom

Hyllan ovan sängen är under planering men jag har ett kommande bloggsamarbete på gång som kommer att göra den klar. Heehee….

sandraemilia, home, interior, 2017, sovrum, smycken

Igår rensade jag även mitt smyckesskåp som ni ser lite av på bilden till höger. Jag slängde flera halsband och örhängen och satte sådana smycken som jag inte använt på flera år i en skokartong längst in i garderoben. Kvar blev bara det jag använder mest eller nu som då och på blombordet (som varit fullt av smycken) fick jag nu plats med en växt och endast några fina smycken som får stå framme.

sandraemilia, home, interior, 2017, sovrum

Så härligt nu då det är ljust igen! Och jaa min fina monstera har dött… Eller torkat bort i alla fall. Jag trodde den skulle klara sig de 10 dagar vi var hemma över jul men tydligen inte… Vet ni om man kan återuppliva den på nått sätt? Har försökt googla massor och testat allt möjligt men hittills har inget hjälpt.

sandraemilia, home, interior, 2017, hall, byrå

På byrån i hallen blev det ljust och härligt nu när den röda julduken fick åka ner i lådan.

sandraemilia, home, interior, 2017, hall, byrå, ljus

Så snyggt med böckerna men jag har dem bara på lån till examensarbetet som ju nu är klart, så får hitta några egna böcker att ställa där sen.

Har ni också storstädat era hem efter att julen åkt ut? Jag städade själv från 11 till 17 igår, haha. Men det var ju så roligt!

0
Follow:

2 Comments

 1. 15/01/2017 / 20:15

  Ja, jag har börjat… dvs. plockat bort all julinredning men sen har det lämnat på hälft.

  • Sandra Holmäng
   Author
   16/01/2017 / 10:15

   Hehe jaa men skönt att i alla fall ha det ur världen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *