Hur JÄVLA svårt ska det va????

METOO/ DAMMENBRISTER osv.

DET HANDLAR INTE OM ATT FÖRMINSKA MÄN!!!

DET HANDLAR INTE OM ATT KVINNOR VILL TYCKA SYND OM SIG SJÄLV!!

VAR SKA ALLA SAMLAS FÖR ATT FÖRSÖKA PÅVERKA OM INTE PÅ NÄTET!!??!?!?!?! BÄSTA PLATSEN I DAGENS VÄRLD TILL ATT KUNNA PÅVERKA!!!!

METOO HANDLAR INTE OM ATT FÖRSÖKA ÖKA KLYFTAN MELLAN MÄN OCH KVINNOR!!

METOO handlar om att

  • öka medvetenheten om sexuella trakasserier
  • de som blivit utsatta inte ska behöva känna skam
  • det handlar om att öka förståelsen om att en kvinnas kropp är hennes, ingen annans, samma som att en mans kropp är hans (men det har hittills varit mer självklart men från och med nu måste ALLA förstå att man inte rör en annans kropp sexuellt om den andra personen inte gett sin tillåtelse! Och ej heller använder verbala ord som inte är passande!)
  • öka medvetenheten så att de utsatta ska få finna en gemenskap med varandra och känna lättnad över att inte längre behöva känna sig ensamma med sina känslor.
  • skapa en gemenskap mellan alla, män och kvinnor, så vi tillsammans kan göra skillnad och göra så att alla trivs lite bättre i denna ibland väldigt mörka värld!
  • vi kommer inte att kunna förändra världen med detta, men alla borde förstå att tack vare punkterna ovan, gör vi i alla fall en skillnad!

ALLA MÄNNISKOR DÄR UTE! Sluta klanka ner på metoo och se det goda i det hela, försök att tänka okej, vi har tydligen ett problem i vårt samhället, VAD KAN JAG SOM MÄNNISKA GÖRA I FORTSÄTTNINGEN FÖR ATT MINSKA DETTA PROBLEM?!?! Jo, var MEDVETEN om problemet, behandla alla med respekt och ser man någon annan gå över gränsen så säger man till den personen!

HUR JÄVLA SVÅRT KAN DET VA????

12
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *