• Fashion inspiration View Post
 • Fashion inspiration View Post
 • Hudvårdsrutin för män

  – Inlägg i betalt samarbete med Dermosil –

  Är inte dessa bilder de mest cheesiga ni någonsin sett? Men det var mitt mål när vi fotade, too sött to handle ni vet!

  Anyways, det är dags för mig att prata om min favoritpartner (ja näst efter Jona då 😉 ) Dermosil!

  Men idag kommer det inte att handla om mig och mina favoritprodukter utan idag ska vi prata om skönhetsvård för män! 12 år, TOLV år har det tagit för mig att få Jona att förstå att även män ska ta hand om sin hy! Nää absolut är det inget som behövs för att överleva (men så är det ju inte heller för kvinnor) men en bra huvårdsrutin gör huden mjukare, spänstigare och framför allt motverkar man rynkor. Speciellt i Jonas fall som jobbar som byggarbetare är hans hud hela tiden utsatt för stora temperaturskillnader, mycket byggdamm och ofta jobbar de ute i strålande sol.

   

  Så jag har lyckats få Jona att förstå att han behöver en hudvårdsrutin och jag vet att han aldrig skulle erkänna detta själv men jag märker nog att han minsann lite så där i smyg tycker att det är lite roligt 😉 Nu för tiden behöver jag inte ens tjata utan nu kommer han själv, när jag står med mina produkter på kvällarna, och smörjer in sig själv. Och jag tycker det är lite mysigt att vi båda står där och smörjer!

  Vad består då Jonas hudvårdsutin av? Först rengör han ansiktet med rengöringsmoussen Man Cleansing Mousse. Steg två är Sensitive ansiktsvatten för att lugna och förbereda huden för det som komma skall. Steg tre är Sensitive Hydrating Serum och till sist avslutar han med Man Facial cream och Sensitive ögonkräm.

  Och jaa, jag kan absolut se skillnad på hans hy! Mycket mjukare hy och jämnare hudton nu då alla döda hudceller faktiskt tvättas bort, han har även fåttt ett litet glow som jag nog måste säga att jag även tycker att är väldigt vackert på män!

  Har din partner någon hudvårdssrutin?

  Hur hittar alla produkter här.

  1
  Please follow and like us:
  Pin Share
  Follow:

  4 Comments

  1. 23/05/2021 / 20:49

   Alla killar behöver bli bättre på hudvårdsrutiner!

   • Sandra Holmäng
    Author
    06/06/2021 / 19:41

    Jaa men visst! 🙂

   • Sandra Holmäng
    Author
    23/06/2021 / 12:44

    Jaaa!! 🙂

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  RSS
  Follow by Email
  YouTube
  Instagram

  Looking for Something?