#höstlöfte 2017- Mål & löften

Visst känns det som att nyårslöften är såå 2010? Jag har faktiskt inte haft några egentliga nyårslöften sen jag gick i lågstadiet. Redan då insåg jag att det där med nyårslöften kanske inte är det bästa, inte när statistiken visar på att typ 70 % av människorna som lovar något bryter sina löften inom loppet av 3 veckor. Självklart finns det de som lyckas, det säger jag inte emot, men i de flesta fall känner åtminstone jag att nyårslöften är något lite fler människor borde slopa.

sandraemilia, blogg, outfit, velvet, bag, stripes, leather jacket

Höstlöften däremot, det känns som något som faktiskt funkar! Just ordet höstlöfte är något som mina favorit poddare har myntat, nämligen Josefin och Vanja. 

Ett höstlöfte känns mycket mer seriöst än ett nyårslöfte. För det första gör man sina höstlöften i egen lugn och ro, nyktert (!!!) och man sätter då kanske heller inte allt för höga mål som sen inte går att uppfylla.

sandraemilia, blogg, outfit, velvet, bag, stripes, leather jacket 4

Själv har jag de två senaste höstarna satt upp egna höstlöften och mål. Det börjar alltid med att jag i början av augusti börjar tänka över detta, för att sen i september när allt drar igång igen skriva ner det vad jag kommit fram till att ska vara mina löften och mål.

Och självklart, har jag tänkt dela med mig av dem här.

 • Bloggen: bloggen är min bebis och den ska jag fortsätta få att växa. Under somrarna brukar statistiken gå neråt och det gjorde den såklart även i år, men det känns som att den ändå växt på andra sätt och fått fler följare på bland annat bloglovin och min facebook sida. (Nu får ju gärna ni som inte följer och likear gärna visa ert stöd för min blogg och göra det 😉 ♥ )
  Jag ska ha fasta inlägg varje vecka. måndag-torsdag och söndag. Plus såklart extra inlägg om jag har extra tid nån vecka. Men alltså hellre kvalitets inlägg än kvantitet. Söndag betyder ett inlägg för senaste youtube videon och varje vecka vill jag få in ett inlägg med lite mer text och djupare tankar.
 • Youtube: Jag är så taggad över min youtube kanal! Målet är att fortsätta ladda upp videos varje söndag kväll men också att kanske få in två surprise videor varje månad. Så alltså ungefär varannan vecka skulle det komma upp två videor. Antalet prenumeranter vill jag få upp till 500 innan årets slut (är nu på 225 fantastiska prenumeranter). Prenumerera gärna också om du inte redan gör det! 😉 ♥ Fokuset kommer att ligga på mode, livsstil och entreprenörskap.
 • Instagram: Alltså suck här har jag problem! Jag har aldrig varit speciellt duktig på instagram! I vissa perioder laddar jag upp bilder varje dag och ibland kan det gå en vecka utan nånting. Jag vet ju precis vad jag borde göra med min instagram för att förbättra den men det är som att något tar emot och jag bara inte lyckas! I höst ska jag dock försöka höja ribban på min instagram och nu jäklar måste jag få upp en bild varje dag. Och bli aningen mer personlig! Nu är det verkligen bara ytliga modebilder där. Jaa och självklart kan ni ju nu i samma veva stöda mig även här 😉 sandraemiliah Tack! ♥
 • Insta storys: Det är jag väl helt okej på, men bättre kan jag bli! Och bättre ska jag bli. Kanske ett bra mål är 10 bilder om dagen?!
  Problemet med instagram för mig är att jag skulle vara bättre på dte om jag hade en telefon med bra kamera.. Så kanske ett mål i höst är att skaffa en ny telefon med bra kamera! Förslag (förutom Iphone! Kan hända jag köper en iphone men jag tycker fortfarande att man betalar mest för märket och statusen när det kommer till iphones!).
 • Samarbeten: Hela tiden får jag bättre och bättre samarbeten med bloggen, där jag dessutom kan ta mer och mer betalt. På den vägen vill jag fortsätta att jobba så att fler och fler företag vill jobba med mig!
 • Redigering: Nu i augusti har jag satt ner lite extra tid på att lära mig om redigering vad gäller både bilder i photoshop och filmer i premier pro och det vill jag fortsätta med!
 • Förtidsinställning: Att förhandsinställa inlägg till blogg och instagram har jag varit bra på i perioder, det ska jag fortsätta bli bättre på för det är något jag alltid känt att ökat kvalitén på mina inlägg! (Så det här inlägget är ju såklart förhandsinställt! 😉 )

sandraemilia, blogg, outfit, velvet, bag, stripes, leather jacket 2

 • VOGA Styling: Hösten har verkligen kickat igång på bästa sätt! Tre stora företags uppdrag har trillat in och kunderna till och med klagar på att det inte finns några lediga tider i bokningskalendern förrän om några veckor. Hehe jaa men vad kan man 😉 Så härligt att Voga uppskattas ♥ Vi har ju förstås inom företaget olika mål men på det personliga planet är det förstås att fortsätta göra mitt bästa, sträva efter att hela tiden bli bättre på styling, makeup, fotografering, kundservice o.s.v. Att också hela tiden tänka på vad som kunde göra Voga ännu lite bättre. Speciellt Voga i Helsingfors är jag taggad på att få att växa!
 • Kost: Jag har ju aldrig haft problem med kosten utan har alltid tyckt att jag äter hälsosamt ur egen synvinkel. Målet är fortfarande att äta så gott som glutenfritt, mjölkfritt och i så stor utsträckning som möjligt, vegetariskt med inslag av veganskt. Insåg här för nån dag sen att jag utan att jag egentligen tänkt så mycket på det faktiskt har ätit vegetariskt till 80 % de senaste tre veckorna. Och min mage, den mår så bra!
 • Träning: Samma sak här, träning är ju något jag är duktig på! Så målet fortsätter jag ha på 4-5 träningspass i veckan som tidigare. Hur jag tränar ändrar jämt men just nu vill jag bli starkare i knäböj, marklyft och pullups.
 • Söndagar = jobbdag för youtube, blogg och instagram. Okej? Så ring mig inte då! Haha.

sandraemilia, blogg, outfit, velvet, bag, stripes, leather jacket 3

Jaa, det var mina höstlöften för 2017! Tycker ni de verkar hållbara? Det tycker jag i alla fall! Skriv gärna ner vad ni har för höstlöften i kommentarsfältet så jag får ta del av era mål, så kan vi peppa varandra! 🙂

3
Follow:

8 Comments

 1. 04/09/2017 / 20:42

  Ja, det där med instagram är knepigt. Jag vill också höja följarsiffran där och få lite mera aktivitet där, både från min egen sida men också från besökarnas sida. Vissa dagar går det så himla bra och andra dagar så rinner allt ut i sanden om jag inte hinner/orkar ta bilder.

  • Sandra Holmäng
   Author
   04/09/2017 / 20:55

   Jaaa jag håller helt med! Och man är så himla noga med instagram också, både bild och text måste vara bra för att locka!

 2. 04/09/2017 / 21:30

  Jag köpte nyss en Huawei Honor 9 just för kameran (som har både 12 och 20 megapixel på bakkameran). Hjälpte verkligen till på Instagram sidan!😊😊

  • Sandra Holmäng
   Author
   06/09/2017 / 07:21

   Ah okej! Har själv Honor 7 och den är totalt värdelös… Men okej kanske Honor steppat upp vad gäller kameran då! Fick faktiskt tidigare tipset om Huawei 10 som man dessutom kan fota i RAW med, men kanske man kan det med 9an också?

 3. 05/09/2017 / 05:57

  Oj va jag blev peppad av att läsa det här inlägget. Lycka till!

  • Sandra Holmäng
   Author
   06/09/2017 / 07:22

   Härligt! 😀 Tack! 😊

 4. 05/09/2017 / 09:35

  Dina höstlöften låter bra, men MÅNGA… 😉

  Lycka till! Jag vet faktiskt inte om jag har något höstlöfte. Men nog målsättningar. Viktigast är att lyckas slutföra PT-utbildningen, och så hoppas jag på att bli utnämnd till docent…

  • Sandra Holmäng
   Author
   06/09/2017 / 07:23

   Hehe jaa! Men mycket är ändå så som jag tidigare gjort och tänkt så därför är det inte så mycket som sist och slutligen är nytt 🙂
   Tack!
   Ah spännande! Lycka till med det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *