Hemma från Oslo!

sandraemilia, oslo, finnair, traveling, muoti blogi, finland

Oj hör ni jag är hemma från Oslo! Jag kom tidigare ikväll med buss från Seinäjoki (då det jäkla tåget från Vanda flygfält gick sönder!) och direkt när jag kom hem tömde jag snabbt kappsäcken, slängde på mig träningskläderna och körde ett riktigt 110 % pass här hemma. Kände verkligen att det var det jag behövde efter ehm jaa, all god mat på denna resa… Tre hela dagar är allt som behövs för att man ska känna att kroppen kommer ur balans. Så nu är träningen avklarad och broccoli är i ugnen (mm såklart!). Borta bra men hemma bäst lyder ju ordspråket som då verkligen stämmer överens på mig. Jag älskar att resa (stod och kikade på sista minuten resor i väntan på att få gå ur planet idag) men jag är ett kontroll freak som behöver rutiner och rutiner kan vara lite trixiga att hålla när man far på resor, speciellt korta och intensiva resor som den här.

Men hur som haver. Jag är hemma från en super mysig resa! Ni vet en sån där kravlös resa där vi bara gjort vad som känts passande och inga egentliga måsten eller tider att passa har funnits. En riktigt mys-resa med andra ord!

Ni ska såklart få ett gäng bilder där jag berättar om allt men det kommer imorgon. Hade tänkt få ihop bilderna idag redan men jag insåg att det är mycket roligare att redigera bilder på en 27 tums skärm hemma än en liten laptop på resande fot… Så på flygplatsen och på tåget fick laptopen mest finnas där som min underhållning och bilderna får vänta till imorgon.

2
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *