Favorite Healthy Snack atm

sandraemilia, healthy, snack, lifestyle, chia, pudding

 

Chia pudding har ni säkert redan hört om, testat och kanske äter ni det regelbundet. Jag har enda sen man hörde om det för flera år sen testat lite olika sätt att göra det på men helt ärligt talat aldrig riktigt fastnat, tills nu!

Den här chiapuddingen, som är sååå barnsligt enkel, är fantastisk god, lättlagad, snabblagad och något jag kan äta av varje dag som mellanmål.


You have probably already heard about chia pudding. I’ve tried it a couple of times since I first heard about it years ago but I have never really liked it actually, until now!

This recipe, which is sooo easy, tastes amazing and I can eat it every day!

 

sandraemilia, healthy, snack, lifestyle, chia, pudding, recept, havre mjölk, oatly

 

Det man behöver är havregurt eller annan vegansk “yoghurt” och chia. Japp så enkelt är det! Jag har testat mängder av avancerade recept för att inse att detta enkla var det bästa. Och jag toppar med något så enkelt som oftast bara blå bär och hallon ur frysen och banan. På bilden har jag mango. Tadaa, så enkelt!

Och jag gör min på morgon efter att jag ätit frukost. Då blandar jag ett halvt glas havregurt och 2 msk chiafrön. Och sen låter jag puddingen stå i kylskåpet till eftermiddagen då jag ska äta den.

Såååå bra! Brukar ni äta chia pudding?


What you need is actually oat gurt or another vegan yoghurt and chia seeds. Yepp, it’s that easy! I have tried so many advanced recipe to realise this simple one was the best. And I always eat it with what I have at home, blueberries, raspberries, bananas and mango. So easy!

I make mine in the mornings after I’ve had breakfast. I take half a glass of oat gurt and mix it with 2 tbs of chia seeds. Then I let that be in the fridge until the afternoon when I have my snack.

Sooo, so good! Do you eat chia pudding?

 

sandraemilia, healthy, snack, lifestyle, chia, pudding, recept

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *