• HAIR TUTORIAL- Big braid

  hair-tutorial

  Hej på er denna vackra söndag! Som ju inte är så vacker utan snarare gråmulen. Men glad för det är jag för jag har finslipat mitt examensarbete idag och nu är det inlämnat på riktigt. Arbetet som jag nu hållit på med i snart 2 år är äntligen klart! Ursäkta mig men fy fan! Jag har inte satt så mycket tid på mitt examensarbete egentligen (förutom på stylingarna till det då) men bara känslan av att ha det hela tiden i bakhuvudet är bara så fruktansvärt jobbig. Usch! Men nu är det klart och jag ska fira med att åka till butiken och handla, haha. Och jag ska inte snåla, tycker jag är värd extra mycket granatäpple och andra lite dyrare matvaror idag, haha. Oj men jag tänkte redan glömma dagens ämne. Här har ni nämligen en ny video! Denna gång visar jag upp en hair tutorial på hur man får till denna stora fläta! Tryck här för att komma till videon eller på bilden ovan. Kom ihåg att prenumerera och trycka tummen upp! 🙂

  Hello! Today it’s time for a new video, a hair tutorial om how to get this big braid. Find the video here or just press the picture to get there. Remember to subscribe and give it big thumbs up! 🙂

  2
  Follow:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?