• Månadslistan View Post
 • Scandinavian Style View Post
 • Great Gatsby styling

  jannike, great gatsby, styling, hair, makeup

  I dagens hårkurs har vi fått lära oss att göra tryckta vågor och fingerlockar. Stilen får ju en snabbt att tänka på The Great Gatsby och 1920-tal. Jag blev så inspirerad att jag valde att gå all in och fixa även en makeup till Jannike. Om det varit en riktigt styling finns det nog mycket jag skulle ha gjort annorlunda men med tanke på att det är gjord på bara en eftermiddag och att det var första gången jag gjorde tryckta vågor så är jag riktigt nöjd faktiskt! Måste absolut göra den här typen av styling igen nån gång 🙂

  1
  Please follow and like us:
  Follow:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  RSS
  Follow by Email
  YouTube
  Instagram

  Looking for Something?