• GOLDEN MAKEUP TUTORIAL- Summer 2017

  636328829644112776_Afterlight_Edit

  Hej på er! Ni som prenumererar på min kanal kanske noterade igår att det inte kom någon ny video vid 18 tiden, men det var bara på grund av att jag varken hunnit göra nån video eller redigera den under veckan som varit. Men igår hade jag tid att göra en video och idag har jag haft tid att redigera den. Resultatet blev denna Golden Summer makeup 2017! Så här vill jag nämligen se ut i sommar! En gyllene, naturlig makeup med massor av lyster! Och alltså skillnaden mellan bild ett och två, haha. Makeup gör nog såå mycket! Nog för att jag tycker jag ser lite extra uslig ut på denna förebild. De senaste två veckorna har jag haft svullna ögon av pollenallergi och av att ha gnuggat dem så hårt, aj aj… Men men, smink fixar allt, haha. Videon kan ni kolla in här.

  New youtube video! A Golden Summer makeup 2017 and the video can you find here.

  0
  Follow:

  2 Comments

  1. 13/06/2017 / 14:38

   Woah, så fräsch look! 🙂 Psst.. vill tillägga att youtubevideos likt dessa alltid är uppskattade!! ^^

   • Sandra Holmäng
    Author
    13/06/2017 / 14:49

    Tusen tack! 🙂 Hehe nämen så bra! 😉

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?