Glöm inte bort STILAKUTEN!

-I samarbete med mitt egna företag VOGA Styling-

VOG_0114

Hej på er! Ni glömmer väl inte bort bloggen Stilakuten som vi har på Voga?! 🙂 Där tipsar vi om alla möjliga saker som har med kläder att göra. För ett tag sen fotade vi bland annat tre olika stilhelheter som passar till vårens och sommarens fester och denna gång stod jag själv som modell. Älskade den här orangea klänningen så otroligt mycket så ville visa upp den här också! Visst snygg klänning?!

Förresten kom senaste blogginlägget ut ikväll, där har vi denna gång tre gästbloggare som skriver om hur det var att “Shoppa med stylist i grupp” tillsammans med mig för ett litet tag sen. Ni får också svar på varför det lönar sig att anlita en stylist!

“Vi märkte genast att Sandra är väldigt påläst från våra online formulär och vi fick verkligen känslan av att vara i trygga händer. Hon gav tips och råd hela tiden och man märkte direkt att hon är väldigt kunnig och har en helt annan kunskapsbas då det gäller kläder än exempelvis vanliga butiksförsäljare. Så om någon funderat på ifall det verkligen är någon större skillnad mellan en utbildad stylist och en klädbutiksförsäljare……..” Läs vidare här.

VOG_0115

VOG_0126

VOG_0142

VOG_0189

VOG_0206

0
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *