GLASÖGON PÅ PROVNING från Favoptik

sandraemilia, glasses, glasögon, favoptik 5

Hej på er! Ikväll får ni hjälpa mig! I mitt senaste glasögonblogginlägg fick jag tipset om att beställa glasögon billigt och enkelt från favoptik (och nej detta är inget sponsrat inlägg!) så genast gick jag in och beställde hem fyra par på provning (man får helt gratis beställa hem 4 par och testa, sen skickar man tillbaka dem gratis och då även beställer de par man vill ha med rätt styrka). Nu har jag dem här hemma på provning men alltså jag kan inte bestämma mig för vilket jag tycker bäst om! I ena stunden gillar jag ett par i nästa stund det andra. Så nu tänkte jag att ni får säga er åsikt också! Ni ser ju att det är svarta eller brunfläckiga glasögonbågar jag gillar mest och just den här formen. Så så långt tror jag att jag bestämt mig.

Sen blev jag dock lite osäker på om jag, som behöver special linser (pressade glas eftersom jag behöver så starka glasögon) faktiskt ska beställa glasögon på nätet… Känns som att det kan behövas en fysik butik med experter som faktiskt hjälper… Så vi får se hur det blir sist och slutligen. Hur som haver gillar jag verkligen dessa så ni får gärna säga vilket par ni röstar på! Så far jag på gymmet så länge, hehe.

sandraemilia, glasses, glasögon, favoptik 3

Det “minsta” paret.

sandraemilia, glasses, glasögon, favoptik 4

sandraemilia, glasses, glasögon, favoptik 2

Detta par hade jag en bättre bild av men råkade radera den bilden redan på kameran, oops hehe. Men par nummer två.

sandraemilia, glasses, glasögon, favoptik

Par nummer tre är nästan lika som par nummer två men de är svarta upp till. Känslan av de här är lite kraftigare än nummer två.

sandraemilia, glasses, glasögon, funoptik

sandraemilia, glasses, glasögon

Par nummer fyra. Hade också en bättre bild här som jag lyckades radera. Suck alltså! Dessa är svarta med riktigt tunna skalmar.

Så vad säger ni?

 

0
Follow:

10 Comments

  • Sandra Holmäng
   Author
   09/02/2017 / 15:29

   Yes, tack! 😀

 1. 09/02/2017 / 09:09

  Par nummer ett! Eller två haha, kan inte bestämma mig :p men någondera av dem!

  • Sandra Holmäng
   Author
   09/02/2017 / 15:30

   Hehe okej tack! 😀

 2. 09/02/2017 / 13:34

  Nummer tre passar bäst i kontrast med din ansiktsform tycker jag! 🙂 Jättesnygga!

  • Sandra Holmäng
   Author
   09/02/2017 / 15:30

   jaa tack! 😀

 3. Maliskaa
  09/02/2017 / 23:59

  2 ele 4 snyyyyggg!??

  • Sandra Holmäng
   Author
   10/02/2017 / 09:08

   Hehe ouki, thanks! 😉

 4. Carolina
  10/02/2017 / 21:06

  Nummer 2 eller 4! ?

  • Sandra Holmäng
   Author
   12/02/2017 / 14:32

   Oki, thaanks! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *