• Månadslistan View Post
 • Ge bort en upplevelse i julklapp som uppskattas!

  – Inlägg i samarbete med VOGA Styling –

  presentkort till voga styling, sandraemilia

  Hej på er! Det här inlägget kommer att vara i samarbete med mitt egna företag VOGA Styling, men som ni säkert kan förstå så pratar jag från djupet av mitt hjärta när det gäller dessa tjänster och jag menar varje litet ord som jag skriver.

  Ikväll vill jag nämligen lyfta vår julkampanj, har du ännu inte den perfekta julklappen så tycker jag att du ska spana in detta inlägg! Här kan du kolla in julkampanjen på vår hemsida men i detta inlägg kommer jag själv att prata om våra tjänster.

  Som ni säkert förstår är Voga min lilla bebis och våra tjänster är något alldeles unikt att ge bort! Alla behöver vi få lyxa till vår vardag och det här är något som inte bara tillför lyx utan även ett större självförtroende! Kläderna vi bär gör mycket för hur vi mår och det är just det här vi på Voga vill hjälpa till med! Att få ett bättre klädsjälvförtroende, alltså ett bättre mående! Vi vill ta hand om människan och förhoppningsvis få den att känna sig lite lättare och gladare när den lämnar oss.

  Min personliga favorit av tjänsterna är faktiskt Garderob Detox! Många är rädda och tror att vi rensar garderoben helt men så är det inte! Vi tittar igenom alla kläder, ser vad som passar, vad som kunde skänkas bort men framför allt försöker vi se nya helheter så att kunden känner det som att hon efter avslutat tjänst har shoppat i egen garderob. Snacka om miljösmart och hållbart för ekonomin!

  Men förstås har vi vår viktigaste tjänst, Shoppa med stylist. Det är utan tvekan vår bästsäljare! Det är fantastiskt att få hjälpa människor med sin klädstil! På förhand väljer vi ut stilhelheter, från topp till tå, till våra kunder och tillsammans med kunden går vi igenom allt och kollar att det sitter som det ska, men framför allt att kunden lyser upp i sina nya kläder och att han/hon trivs till 100 %!

  “Måste bara säga: VÅGA VOGA STYLING! En helt underbar upplevelse tillsammans med Sandra,vilken pärla! ❤️ Det var både roligt,givande och inspirerande! Kom hem med nya skor,ett par byxor,4 skjortor och ett nytt tänk. Kan inte säga det för mycket: VÅGA VOGA STYLING! Vi ses igen Sandra,du är fantastisk 👌🏻🤩” – Charlotta Rosenholm
  “Jag hade bokat in ett “shoppa-med-stylist”-paket + att jag även ville ha en lookbook för att bättre komma ihåg alla goda råd. Jag är jättenöjd med min shopping-träff tillsammans med Sandra+praktikant. Kände mej som en drottning då jag bara fick svepa in i butikerna, gå direkt till provrummet och prova allt det Sandra plockat ihop i förväg. Tror det var ett plagg jag inte gillade, ett par som jag inte riktigt tyckte passade men resten kunde jag ha köpt direkt! Så många fina fynd hittar man ju aldrig annars på en och samma gång, till slut var det ekonomin som fick bestämma klädmängden jag köpte 😉 . En hel del av det jag provade var sånt jag tyckt sett snyggt ut men aldrig trott skulle passa mej. Det känns värdefullt att få så många användbara tips om vad som passar just mej och min kroppstyp och sist men inte minst att verkligen få ärliga åsikter! Kan verkligen rekommendera detta :-)” -Annika Byggmästar
  “Så otroligt lärorik och givande eftermiddag med Sandra. Hon är så duktig på det hon gör och framförallt trevlig 😊 Kom hem med många tips rikare, nya plagg och en hel del kunskap. Rekommenderar verkligen voga styling 😃”- Linda Rosenholm

  shoppa med stylist, sandraemilia, vogastyling

   

  Det jag dock verkligen vill stryka under är att de flesta av våra tjänster går att göra som grupptjänster! Shoppa med Stylist, makeupskolan och sen nyheten för i år, Stilföreläsningen. Mer om den längre ner. Men det här är verkligen något att extra att få som julklapp, en upplevelse tillsammans med de man tycker om! Jag vet hur lite tid man har till vänner i vuxen ålder (speciellt efter att man får barn) och det här är det perfekta att ge bort i julklapp, en upplevelse som bjuder på lyx!

  Personliga Stilguiden är den tjänst som innefattar allt! Detox, shopping, styling, makeup och fotografering. Så är det någon du verkligen vill skämma bort kan jag varmt rekommendera denna tjänst! Denna upplevelse är något man sent kommer att glömma!

  Nytt för i år är att du kan köpa biljetter till kommande stilföreläsningar i vår. Tre föreläsningar är redan planerade, en i Vasa, en i Jakobstad och en i Kristinestad. Stort fokus kommer att ligga på bland annat hållbarhet! Åtminstone jag skulle gärna få det här i julklapp och sen veta att hela mitt tjejgäng ska gå. Varför inte göra det till en helkväll, cafébesök, stilföreläsning och sen avsluta med ett glas vin!

  Men hör ni, kolla in hela julkampanjen och mer info på vår hemsida 🙂 www.vogastyling.com!

   

  1
  Follow:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?