• Gammal vänskap rostar aldrig!

  sandraemilia, vänner, friends, bruuda

  sandraemilia, vänner, friends, bruuda, dinner, middag, pavis, jakobstad

  Om ni undrar vart jag tog vägen i helgen och de senaste dagarna så kan jag berätta att jag umgåtts med mina bästa vänner, bruudan. Erica som annars bor i Oslo nu för tiden så har varit hemma över en förlängd helg och eftersom jag väldigt sällan ser mina vänner så passar jag ju självklart på att umgås med dem. I torsdags var det middag på Pavis, i lördags var vi på Klacken Party, igår chillade vi bara hemma hos Ericas och såg bland annat på film och idag har vi varit hos Mirellas på födelsedagskalas samt varit till Uffes på middag. Jag är nu på väg en sista gång hem till Ericas innan jag far tillbaka till Vasa och innan hon far tillbaka till Oslo, men ville bara uppdatera er lite innan jag kör iväg.

  Det känns faktiskt som att vi hunnit med massor dessa dagar! Och det mest fantastiska var att jag, Erica och Malin till och med körde övernattning två nätter. Det är nog många år sen senast! När vi gick i låg- och högstadiet sov vi hos varann nästan varje helg men sen blev vi äldre och männen kom in i våra liv så har det inte hänt allt för ofta. Vi kände oss nästan som 12-åringar när vi efter Klacken Party satte oss i köket i Malins barndomshem och drack te och åt smörgåsar. Klockan var tre på natten, det var sommar och det kändes riktigt som när var där för 10-15 år sedan. Så ljuvligt! Jag riktigt log för mig själv när jag låg där inklämd mellan Malin och Erica när det äntligen var läggdags. Så mysigt! Och inte kan man säga annat än att Gammal vänskap rostar aldrig! 

  Som ni annars kanske märkte kom det ingen Youtube video upp igår som vanligt, men orsaken till det var helt enkelt att jag tydligen råkat radera videon jag spelade in redan för 1,5 vecka sedan… Just typiskt! Men jag filmade in en ny video igår kväll så förhoppningsvis kommer den upp imorgon! 🙂

  Förresten tycker jag att vi avslutar med en bild från 2007, haha.

  DSC04960

   

   

  1
  Follow:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?