GALEN I JEANS

-Inlägget innehåller adlinks-

För tillfället shoppar jag inte överhuvudtaget, tills det att jag fått ett jobb vid sidan av VOGA får jag nog se till att hålla i mina slantar. Men skulle jag få klicka hem vad jag vill så skulle jag gå loss på jeans! Jag är inne i en riktig jeansperiod just nu och tycker det finns så mycket fint i alla webshoppar! Nedan ville jag visa upp några av mina favoriter.

sandraemilia, jeans

Jeansen hittar du här: blåa jeans, culotte jeans, ljusblåa jeans

Ett par mellanblåa jeans med hög midja och smala ben är nästan ett måste i varje garderob enligt mig. Dessa passar till det mesta, är sköna att bära och enkla i sin stil. Jag tycker detta par är helt perfekta! Den här färgen är annars bra till dem som gärna bär blåa jeans men tycker att ljusa jeans får låren att se grövre ut. Färgen på dessa är så pass mörka att det hjälper till att slimma låren om man önskar den effekten. Dessutom ger den höga midjan och att de är hellånga intrycket av längre ben.

Jag gillar ju verkligen culottemodellen och dessa var ju så snygga!

Nu när våren småningom börjar smyga emot är det extra trevligt med ett par ljusa jeans, dessa föll mig helt i smaken!

sandraemilia, jeans.jpg 2

Jeansen hittar du här: tiger jeans, ankelkorta jeans, ankelkorta jeans med utsvängda byxben

Jag testade faktiskt dessa Tiger of Sweden jeans i butik häromdan och jisses så snyggt de satt över rumpan! Fick verkligen ett starkt vill ha begär med dem!

Den här modellen är min absoluta favorit just nu! Mom stuk, ankelkorta och raka i benen. Såååå snygga!

Liknande modell men med utsvängda byxben, snyggt det med!

1083-000142-0390-124-tile

Du hittar jeansen här: levi’s jeans, jeans med blommönster, mom jeans

Levi’s jeans slår ju aldrig fel och dessa har jag också testat, så jag ve hur otroligt snygga de är…

Jeans med blommönster på låret, kanske lite otippat för att vara jag men det var nånting med dem som jag gillade, tänk er tillsammans med en väldigt stilren topp eller blus i sommar! Kanske nån söt volangtopp!?

Återigen ett par mom jeans med lite kortare ben, som jag såklart älskar!

sandraemilia, galen i jeans

Du hittar jeansen här: mom jeans med hål, svarta highwaist jeans, ljusa jeans

Behöver jag ens förklara att jag gillar dessa? Haha. Mom jeans i ljustvätt, perfekt längd och extra snygg detalj med det trasiga knät. Jag vill ha!

Visst har jag många par svarta jeans i min garderob men det jag verkligen vill ha är ett par med riktigt hög midja, som dessa. Så snyggt och jag behöver verkligen ett par. De här ser dessutom ut att sitta helt perfekta och inte var de dyra heller!

Och sist men inte minst ännu ett par snygga, ljusa jeans till sommaren!

Hittade ni nån favorit bland alla dessa jeans?

0
Follow:

2 Comments

 1. 16/01/2017 / 09:09

  De där med blommor är absolut min favorit! Kanske lite otippat det också, men såna där blommor är liksom något helt annat än söta små blommor på en skjorta el.dyl. 🙂

  • Sandra Holmäng
   16/01/2017 / 10:16

   Jaa men precis, det är lite tuffare! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *