GALAOUTFIT- Att vara naken under klänningen

joni-keko

Foto av Joni Keko

Jag måste tyvärr meddela att jag aldrig hade möjlighet att ta några outfitbilder innan Galan men som tur är har jag efter att ha snokat runt på några bloggar kunnat hitta en par från när jag får ta emot mitt fantastiska pris för Årets Mode- och Skönhetsblogg ♥ Så dessa får fungera som outfitbilder, haha. Plus som ett minne från denna fantastiska stund.

galan_2016_sandramariascom_22_5830e2e39606ee6fc84db2e2

 Bild lånad från SandraMarias fina DIY blogg. 

Alltså den lyckan när man stod där! Den lyckan jag känner än idag såklart!

linda

Bild ovan och under tagna av Linda som ni hittar på Lindas lantliga. En blogg om handarbete, familjeliv, inredning och vardag. Som fått testa på VOGAs Personliga Stilguide, inlägget om det hittar ni här.

lindas-lantliga

lindasjolund

Bild av Linda Sjölund, vars blogg handlar om bland annat fotografering, vardag och inredning.

rockingversace

Bild tagen av rockingversace, Daniela skriver i sin blogg om fotografering, vardag och mode.

sandramarias

Foto: SandraMarias

sandramarias

Foto: SandraMarias

Man skulle nästan ha kunnat tro att jag och Nicke hade pratat ihop oss gällande klädval, haha.

pisa-2

Underbara Pisa, som ni hittar på bloggen Pisasday, lyckades tydligen fota mig när det ser ut som att tittar rakt på henne, haha. Modebloggare även hon med inslag av inredning och fotografering. Jag bara måste åka till Jeppis nån dag och träffa alla fina jeppispinglor!! Bered er på det, flickor!! 😉

pisa-3

pisa-5

Pisas bilder även dessa!

pisa

VOGA Styling! ♥ Huh jag får nästan lite ångest när jag tänker på prisutdelningen av kvällens bäst klädda, makeup och frisyr. Visst passade det ett stylistföretag att sköta den biten och visst var det superroligt men samtidigt kändes det så fel att agera stiljury när vårt huvudsyfte är att få människor att känna sig bekväma tillsammans med oss så vi kan hjälpa dem till en säkrare garderob och ett bättre självförtroende. Vi vill ju att alla ska få känna sig fantastiska och att då göra det här kändes lite motstridigt där uppe på scenen. Men hoppas alla verkligen bara tyckte att det var en kul grej och förstår att vi såklart inte dömer människor i vardagen! 🙂

pisa-4

MEN hörni jag vill avsluta detta inlägg med att stylisten Sandra “ryter” till! Haha nå nej så farligt är det inte men jag vill ta upp en väldigt viktig grej när det kommer till styling. Som ni kanske kan se så hade jag valt en väldigt figurnära klänning. Jag älskade verkligen den och tycker att den var så jag, figurnära, snygg men utan att visa för mycket hud, så som jag vill ha det!

Det jag vill poängtera är valet av underkläder till fest! Enligt mig finns det på riktigt inget så viktigt som RÄTT underkläder när man går på fest! (I vardagen också i och för sig!) Det är inte snyggt med synlig troskant som dessutom kanske delar rumpan i fyra delar… Det är inte snyggt med synliga bh band, inte heller med en spets bh som gör klänningen ovanpå bucklig, och nej det är inte snyggt att se stringtrosan…

Till denna klänning bär jag ett par strumpbyxor och ett par nipple covers (runda “klisterlappar” som man sätter på bröstvårtorna). Nu är det säkert nån som tänker usch eller fy vad porrigt eller vad vet jag. Men vet ni, klänningen sitter ju också helt perfekt över rumpa/höfter/mage! Tänk om jag hade haft ett par trosor på mig… Nää det skulle inte ha sett bra ut!

Till festen ska man vara noga med valet av underkläder! (och som sagt egentligen hela tiden) Skippa trosorna och kör endast på strumpbyxor, ingen har dött av det! Har du kort kort, välj ett par laserskurna underbyxor eller string som inte syns. Välj en slät, välsittande bh i rätt färg och har du en stor byst som kräver bh välj då klänningar som täcker bh:n. Kolla att de smala axelbanden på klänningen sitter på samma plats och ovanpå bh banden. Hur snygg en klänning än är i butik så är den inte längre snyggt ifall att bh:n syns (om det då inte är en blus eller klänning som bara ser extra snygg ut med en svart spets bh under). Och till brösten finns det mängder av brösttejp, klisterbh:ar, BH:ar där man kan ändra bh banden i det oändliga så den passar klänningen o.s.v. Jag har till och med tejpat mina bröst med silvertejp en gång! Nej det gjorde inte ont att ta bort det och jaa, klänningen såg fantastisk ut när brösten var på plats utan en synlig bh!

Så tänk på att även handla rätt underkläder när du köper festkläderna. Testa inte underkläderna samma dag som du ska på fest… Utan se till att testa hela helheten på förhand så du i god tid hinner fixa även det som ska vara under klänningen.

Sen måste jag dock säga att alla som var på Galan verkade ha tänkt på det här 😉 Såg faktiskt inga underklädesmisstag! Vilket nästan förvånar mig med tanke på att det oftast brukar vara nån fyrdelad rumpa på varje fest, haha.

Vill ni förresten jag ska göra ett inlägg om olika typer av underkläder, brösttejp, nipplecovers, vilka färger under vilka plagg o.s.v? Tror faktiskt jag ska göra ett sånt inlägg till Stilakuten!

9
Follow:

14 Comments

 1. Laura
  24/11/2016 / 18:46

  Stort grattis till vinsten Sandra! Och klänningen är supersnygg på dig! 🙂

  Och jag vill jättegärna läsa ett inlägg om underkläder! Jag har nämligen väldigt små bröst som försvinner utan bh, men samtidigt så älskar jag öppen rygg, så då känner jag mig lite obekväm med öppen rygg då det ser ut som att jag är helt platt på framsidan, haha. Så om du har något tips på hur jag ska göra så tar jag gärna emot det! 😉 Har provat olika sorters freebras, men tycker att de oftast ger så konstig form på brösten. Så jag är väldigt tacksam ifall du skriver ett inlägg om underkläder! 🙂

  Ha det så bra!

  • Sandra Holmäng
   Author
   24/11/2016 / 22:58

   Tuusen tack Laura! 🙂

   Jaa men precis, absolut det ska jag fixa! 🙂

 2. 24/11/2016 / 19:12

  Ja tack! 🙂 Tycker själv jag har svårt att hitta passliga bh:ar och liknande, har ju inte ens så stor storlek.. D-kupa. Men ändå svårt att hitta det som sitter snyggt tillsammans med olika kläder.

  • Sandra Holmäng
   Author
   24/11/2016 / 22:58

   Okej, jag ska självklart fixa ett sånt inlägg då! 🙂

 3. 24/11/2016 / 20:47

  Haha! TACK för att du tar upp det här! Kan störa mig så otroligt på just synliga BH:ar (värst är nog ändå när BH:n ister helt fel och åker upp i ryggen så att den syns!) och troskanter. *Skämskudde* ;D

  • Sandra Holmäng
   Author
   24/11/2016 / 22:59

   Hehe jaa 😉

 4. 24/11/2016 / 21:20

  Jag undrade nog hur du slapp troskanten :’D otroligt snygg klänning. Som en dröm!

  • Sandra Holmäng
   Author
   24/11/2016 / 22:59

   Haha jaa jag kan tänka mig att det var flera som gick med den tanken 😉 But now you know my secret… 😉

 5. 24/11/2016 / 22:33

  Bra poäng! Känns emellanåt på vissa finare tillställningar som om folk inte känner till vett och etikett med underkläder! 😮 ett sånt inlägg skulle nog uppskattas! 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   24/11/2016 / 22:59

   Nää men precis, yes det ska jag absolut fixa! 🙂

 6. 24/11/2016 / 23:02

  Jag hade samma problem med min klänning. Hade inte räknat med att tyget skulle vara så genomskinligt! :O Men din klänning satt verkligen bra på dig, du var hur fin som helst!! 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   24/11/2016 / 23:08

   Jaa det är inte enkelt med vita tajta klänningar tyvärr, haha 😀 Men du lyckades ju också? Jag såg i alla fall inga troskanter på dig 😉 Tack, och desamma, du var som en dröm i din klänning! <3

 7. 26/11/2016 / 01:11

  Oj tack för länken 😀 Du hade verkligen världens snyggaste klänning och du strålade helt! Jättevacker! Jag körde även utan BH den kvällen haha #freethenipples. Verkligen viktigt att ha de rätta underkläderna som du säger. Det är som att en outfit blir ännu snyggare med de rätta underkläderna 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   26/11/2016 / 11:50

   Nämen tusen tack! 😀 Hehe jaa, #freethenipples. Jaa men precis! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *