FRUKOST TIPS! Melon bowls

sandraemiliabreakfasthealthyalprosoyamelonraspberries

Ni som följer mig på instagram har redan sett detta tips men jag måste bara dela det vidare här också! I söndags gjorde jag denna frukost till mig och Jona. Jag skar en honungsmelon i två halvor, gröpte ur kärnorna och ersatte dem med yoghurt (jag hade Alpro soyas kokossmak) och färska bär jag plockat direkt utanför mina svärföräldrars hus. Så enkelt men ändå så gott och fräscht! Dessutom kändes det ju lite småroligt att använda melonen som skål samtidigt som man fick äta av den 😉

Jona är kanske inte alltid så nöjd över att behöva fota mina outfits, men morgnar när jag gör sånt här uppskattar han nog minsann mitt intresse för vackra bilder, då det betyder att den vackra “bilden” går att äta upp efteråt, haha.

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *