FRÅGOR & SVAR- Att vara ung företagare

VOG_0223 sandraemilia företagare

Godmorgon! Hoppas ni har en fin söndag framför er! Idag delar jag med mig av en video där jag svarar på frågor om att vara ung företagare. Som ni kanske minns var ju jag och Heidi för ett tag sen inbjuden till ett program på Yle Vega som handlade om unga företagare. Jag tyckte frågorna var väldigt intressanta men i radio så har man ju inte allt för lång tid på sig att svara, därför ville jag också ta upp frågorna här. Det jag svarar på är bland annat varför jag ville blir egen företagare, vad det är för lönsamhet, varför så många unga väljer att starta företag och så vidare. Hoppas ni gillar videon och tryck i så fall väldigt gärna tummen upp! Vill ni förresten ha mer inom detta ämne framöver?

Ni hittar videon att vara ung företagare här eller genom att klicka på bilden.

0
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *